U zocht op: leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

Obo Bettermann Belgium

Wissenstraat 2 -9200Dendermonde

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Sanders Parts - Autel Diagnose Oplossingen

Bosveld 14 -9200Dendermonde

Autel, een divisie van Sanders Parts, is één van de koplopers op het gebied van diagnoseapparatuur en dit met modellen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages. U geniet van technische assistentie en basiscursus bij levering.

Macharis

Bosveld 24 -9200Dendermonde

Het transportbedrijf bij uitstek voor nationaal en internationaal transport!

Heyvaert & Van Lembergen

Gentsesteenweg 2 -9200Dendermonde

Jacques HEYVAERT en Patrick VAN LEMBERGEN kunnen beiden terugvallen op een jarenlange ervaring binnen de Dendermondse balie. Deze ervaring hebben zij opgebouwd in hun respectievelijke advocatenassociaties...

Enjoy

Dijkstraat 15 -9200Dendermonde

Joyce De Troch en haar team heten je van harte welkom in de wereld van defeesten: `Met alle zintuigen exclusief genieten van emoties'. Sta je op het punt om een privéfeest, huwelijk,...

Acerta Ondernemingsloket

Noordlaan 148 -9200Dendermonde

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.

Busschaert Koeltechniek

Hullekenstraat (stg) 10 -9200Dendermonde

Busschaert koeltechniek is uw betrouwbare partner voor de realisatie, onderhoud en herstelling van allerhande koeltechnische installaties voor particulieren, kmo en industrie.

De Lentdecker Luc

Vlassenhout (stg) 2 -9200Dendermonde

Gespecialiseerde toelevering, onderhoud en herstelling van industrie- en vakgereedschappen.

Dendermonde Truck & Trailer Serv

Hoogveld 99 -9200Baasrode

Vrachtwagens - Concessiehouders. Officiele Daf & Fiat dealer. Verkoop originele DAF Parts - Accessoires, Traileronderdelen: BWP-SAF-ROR-JOSTOnderhoud en herstellingen alle merken, onderhoud opleggers en aanhangers, onderhoud service laadbruggen

Fima Airtechnic

Hoogveld 46 -9200Dendermonde

We zijn gespecialiseerd in Industriële Centrifugaal, Radiaal, Axiaal en Atex Ventilatoren op maat. Wij bieden onze klanten een full service van voorstudie tot nazorg met onze jarenlange ervaring in Industriële Ventilatoren wereldwijd.

Partners @ Work

Mespelarestraat 12 -9200Dendermonde

Partners @ Work biedt een volledige adviesverlening rond arbeidsveiligheid en Preventie. Wij helpen uw preventieadviseur bij het uitbouwen van het preventiebeleid, geven ondersteuning in de opmaak van het GPP, risicoanalyses, audits, VCA, enz.

Dirk En Wim Van Gucht

Mechelsesteenweg 93 -9200Dendermonde

Event Flooring Services

Hoogveld 90 -9200Dendermonde

EFS is gespecialiseerd in de verkoop , plaatsing en recyclage van ecologisch verantwoord beurs- en event tapijt. Event Flooring Services is een dochteronderneming van naaldvilt producent De Saedeleir en een zusterbedrijf van Sommer Needlepunch.

Hero Construct

Reihagenstraat (baa) 1 -9200Dendermonde

Hero Construct, nieuwbouw, renovatie & sleutel op de deur Hero Construct / nieuwbouw, renovatie & sleutel op de deur, buggenhout, belgium Hero Construct, aannemer, ruwbouw, sleutel op de deur, bouwonderneming, algemene bouwonderneming, bouwbedrijf, w

Verbeken Transport

Hoogveld 85 -9200Dendermonde

Transport Verbeken werd opgericht in 1965 en richt zich als transportbedrijf uitsluitend op het vervoer en de tijdelijke opslag van vloeibare levensmiddelen. Het familiebedrijf is gevestigd in Dendermonde, en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 1

Murrelektronik

Noordlaan (den) 21 -9200Dendermonde

Welkom bij Murrelektronik...Wij zijn een leverancier van elektro-technische componenten met een heel breed produktengamma in de schakelkast, via interface, in de field, zowel passief als aktief.

Van Der Mast Hans

Kasteelstraat (den) 15 -9200Dendermonde

Van Der Mast n.v. Van Der Mast n.v. Home Bedrijfsbeleid Bedrijfgegevens Organigram Personeel Referenties Fotoalbum Resultaat Ambitie Van Der Mast NV is een jonge en dynamische onderneming die steunt op ambitie en aanwezige kennis. Vanuit deze optiek

Profina

Zandstraat 88 -9200Appels

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor!

Tiltech

Vriesenrot 22 -9200Sint-gillis-bij-dendermonde

Tiltech levert complete manipulatiesystemen. Ieder project, van concept tot uitvoering en onderhoud ervan, wordt in eigen hand gehouden. Daarnaast leveren we ook componenten voor automatiserings- en robotiseringsprojecten.

Tiltech

Vriesenrot (stg) 22 -9200Dendermonde

Tiltech tilt uw bedrijf naar een hoger niveau. Hiervoor werken we samen met verschillende buitenlandse leveranciers. Bij elk van hen kunnen we terecht voor een specifieke oplossing, waardoor we niet gebonden zijn aan 1 bepaald product.

Vinck & All-in Parts

Steenkaaistraat 10 -9200Mespelare

Vinck bvba installeert, repareert en onderhoudt mechanische installaties voor tal van bedrijven in diverse branches. Zo werken wij voor industriele slachterijen, bakkerijen, papier- en kartonproducenten en voor bedrijven in de zware industrie.

I.r.c. Engineering

Schaapveld (stg) 12 -9200Dendermonde

U wenst een totaaloplossing ? Onzespecialisten staan in voor alle aspectenvan uw bedrijfsautomatisering & -organisatie. Audit - Consulting -Procesanalyse - CRM - Worklow gedrevendossierbeheer - Boekhouding - ERP -Facturatie

Ad Motors Dendermonde

Hoogveld 18 -9200Dendermonde

Voor bedrijfstoepassingen biedt Nissan lichte bedrijfswagens aan met een onverbeterlijke prijs-kwaliteit verhouding met de nieuwe NV200, Primastar en Interstar.

Ledworld

Dr Haeckstraat 24 -9200Grembergen

Ons bedrijf biedt locale en regionale ondernemers de mogelijkheid om hun reclameboodschappen of allerhande informatie te verspreiden via indrukwekkende bewegende beelden.

Sds

Oudegemse Baan (oud) 13 -9200Dendermonde

SDS staat voor ´Smartly Developed Security´ én voor de initialen van zaakvoerder en oprichter Steven De Smet. Wij brengen intelligente veiligheidsoplossingen aan voor particulieren, kmo’s en grotere bedrijven.

Vanhouwe Ramen En Deuren

Schaapveld 10 -9200Sint-gillis-bij-dendermonde

Bvba Vanhouwe is een familiebedrijf in Dendermonde, ontstaan als éénmanszaak in 1970 en uitgegroeid tot een regionale onderneming in Vlaanderen/België met meer dan 20 werknemers. Vanhouwe is de specialist wat ramen, deuren, rolluiken en poorten betreft.

Van Osselaer Peter & Co

Vosmeer 12 -9200Dendermonde

Transportbedrijf Van Osselaer Peter & Co staat voor u klaar met een uitgebreid pakket aan diensten zoals ADR-transport, warehousing, distributie en logistiek. Soepele service, foutloze en stipte leveringen door goed opgeleide chauffeurs.

Transport Dirk Verdoodt

Hoogveld 63 -9200Appels

Transport Dirk Verdoodt is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht werd op 10 april 1998. Sinds die dag zijn wij uw partner voor nationaal en internationaal transport.

Mechanische Onderhoudswerken Vinck

Moleneinde (sch) 52 -9200Dendermonde

Nieuwe pagina 1 Mechanische onderhoudswerken - specialiteit : inrichting en onderhoud van kippenslachterijen Als onderneming, toegelegd op industriële werken en mechanische onderhoudswerken, beschikken wij over een studiebureel en een ploeg van uiter

Intercommunale Vereniging Voor Energieleveringen In Midden-vlaanderen

Franz Courtensstraat (den) 11 -9200Dendermonde

Intergem beheert, bouwt en onderhoudt voor 23 gemeenten het distributienet voor elektriciteit en aardgas en vervoert op vraag van de leveranciers de energie tot bij de distributienetgebruikers die op het net zijn aangesloten.

Macsys

Hoogveld 10 -9200Dendermonde

Straco Investments is actief in drie belangrijke operationele sectoren: medische en klinische laboratoria, vastgoed en het investeren in openbare bedrijven/particulieren projecten.

Exsil

Schaapveld (stg) 14 -9200Dendermonde

Reeds 25 jaar fabrikant en leverancier van touwen, koorden, scheepstrossen. Specialized in harbour, towage, sport, leasure. Exsil - Koordenfabriek Van Houte

Hermanos

Vlassenhout (stg) 21 -9200Dendermonde

Service, kwaliteit en afwerking primeert in ons bedrijf. Alle reparaties worden door ons zo vlug mogelijk uitgevoerd. Dringende reparaties worden behandelt met de hoogste prioriteit. Kortom wij zorgen ervoor dat onze klant een tevreden klant is.

Schilderwerken De Rijcke

Vlassenhout (stg) 13 -9200Dendermonde

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor:Algemene schilderwerkenPlaatsen van behang en andere muurbekledingenLeggen van `zachte` vloerbekledingen (vast tapijt, vinyl, linoleum,…)Parketrenovatie,...

Immo Kaspro

Schaapveld (stg) 14 -9200Dendermonde

Reeds 25 jaar fabrikant en leverancier van touwen, koorden, scheepstrossen. Specialized in harbour, towage, sport, leasure. Exsil - Koordenfabriek Van Houte

Ncp Workwear

Eegene 44 -9200Dendermonde

NCP workwear, werkkledij, uniwear, blaklader, b&c, fruit of the loom, veiligheidsschoenen, signalisatiekleding, signalisatiekledij, regenkledij, handbescherming, projob, bevestigingen, zeefdruk, flock, brodage,

Elektriciteitswerken Van Remoortele

Sint Margrietstraat 5 -9200Grembergen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit Dendermonde die samen met u op zoek gaat naar de beste oplossing voor uw project, verbouwings- of aanpassingswerken. We staan hierbij garant voor een goede uitvoering van het werk volgens

Aluprof Belgium

Wissenstraat 2 -9200Dendermonde

Aluprof is onderdeel van de Kapitaalgroep Grupa Kęty SA Het bedrijf is een van de leidende producenten van aluminiumsystemen in Europa

Meridiaan

Kleinzand 74 -9200Dendermonde

Zowel voor particulieren als bedrijven regelen wij al uw persoonlijk en zakelijk transport.

It1

Steenkaaistraat (baa) 14 -9200Dendermonde

Relax, we take care of your ICT. Ieder zijn vak en ieder zijn expertise zodat jij kan bezig zijn met jouw kernactiviteiten.Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller kan je het ICT beheer van jouw onderneming gerust aan ons toevertrouwen!

Autobedrijf Caudron

Hoogveld 54 -9200Dendermonde

Lancia : Homepage Votre distributeur Anvers Brabant Flamand Brabant Wallon Bruxelles Flandre Occidentale Flandre Orientale Hainaut Limbourg Liège Luxembourg Namur Grand-Duché du Luxembourg NL Modèles |Services Services Assurances & Finances Après-ven

Yves Hoefs

Steenweg Van Aalst (den) 37 -9200Dendermonde

Als professioneel leverancier van ramen en deuren in pvc , hout en alu bieden wij u een totaalservice aan, in verband met buitenschrijnwerk. Keuze uit verschillende raamtypes naar kleur , concept en budget.

Publi-tee

Fortstraat (stg) 108 -9200Dendermonde

PUBLI-TEE, bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht werd in 2002. Wij hebben vooraf vooral pionierswerk gedaan om de behoeften, vragen en problemen op de markt, met betrekking tot promotietextiel te onderzoeken.

Van Haver Cooling

Heirstraat (app) 15 -9200Dendermonde

Van Haver Cooling is een onderneming met bijna 25 jaar ervaring op gebied van koeltechnieken. Wij zijn specialist in het plaatsen van: airco`s, zonwering, rolluiken, altherma`s.Wij zijn voor particulieren en kmo`s een perfecte partner in klimatisatie

Vaco

Zeelsebaan (gre) 61 -9200Dendermonde

Met reeds meer dan 15 jaar ervaring kan er terecht gezegd worden dat Vaco de specialist is voor uw garagepoort, draaipoort en schuifpoort. Naast het residentieel gamma richt Vaco bvba zich ook op de industriesector voor zelfstandigen en bedrijven.

Quality Lift

Bosstraat (oud) 47 -9200Dendermonde

Quality Lift specialiseert zich al jarenlang in herstellingen aan bestaande liften. Hebt u een lift in uw bedrijfsgebouw of appartementsgebouw en hapert er wat? Dan zorgen wij voor een snelle en doelgerichte interventie,

īt Groenenhof

Haagstraat (stg) 57 -9200Dendermonde

`t Groenenhof, onder leiding van Filip Laureys, is sinds 20 jaar een gerenommeerd bedrijf in tuinaanleg en tuinonderhoud zowel voor privé als voor industrie.

Gerpol

Spoorwegstraat (stg) 181 -9200Dendermonde

Gerpol is gespecialiseerd in het schoonmaken van interieurs van kantoorpanden, bedrijfshallen en openbare ruimten. Van het grovere tot meer gedetailleerde schoonmaakwerk: onze medewerkers gaan graag, vol inzet, voor u aan de slag.

Rei-projects

Kapittelstraat 4 -9200Dendermonde

REI projects NV is een zeer jong bedrijf, opgericht door drie vennoten die elk hun bekwaamheid en troeven uitspelen op het vlak van passieve brandbeveiliging.

Ongewoon Lekker !

Heirbaan (stg) 11 -9200Dendermonde

De grote zaal biedt ruimte aan groepen tot 50 personen tot 70 personen. Vergaderen kan hier uiteraard ook!U kan bij ons terecht voor allerhande aangelegenheden: trouwfeesten, produktvoorstellingen, bedrijfsfeesten,....

Rent2party

Sint-gillislaan (stg) 114 -9200Dendermonde

Verhuurbedrijf van feestmaterialen, tenten, stoelen en tafels. Maar ook het verhuren van diverse toestellen en meubelen.Kortom bij RENT2PARTY bent u aan het juiste adres voor de verhuur van al uw feestbenodigdheden.

All-inparts

Steenkaaistraat 10 -9200Dendermonde

Vinck bvba installeert, repareert en onderhoudt mechanische installaties voor tal van bedrijven in diverse branches. Zo werken wij voor industriële slachterijen, bakkerijen, papier- en kartonproducenten en zelfs voor bedrijven in de zware industrie.

Verheyden Heyvaert En Co

Zeelsebaan (gre) 14 -9200Dendermonde

U kan als klant bij ons terecht voor de wettelijk vereiste verklaringen (commissarisverslag, controleverslagen bij inbreng in natura, quasi-inbreng, omzettingen, ontbindingen, fusies en splitsingen, ...).

Blinq & Co

Hullekenstraat (stg) 46 -9200Dendermonde

Van Geert Wim En Co

Schippersdijk (baa) 53a -9200Dendermonde

Sinds het jaar 1998 verzorgt Vagelco de plaatsing van alle soorten verhardingen voor de aanleg van opritten, terrassen en parkings

Aqualek

Heirbaan (stg) 5 -9200Dendermonde

Terlinden

Oude Brugstraat (sch) 1 -9200Dendermonde

VEILINGFOTO'SOVER ONSKOPENVERKOPENLOCATIE Oude Brugstraat 1 9200 DENDERMONDE - SCHOONAARDE Tel / fax : (+32) 052 / 42 26 36 Gsm : (+32) 0495 / 28 26 36 e-mailVOORNAME ANTIEK- en KUNSTVEILING op MAANDAG 17 DECEMBER om 19u. Studie van Meester O.Van Ma

Growin

Singelweg (mes) 39 -9200Dendermonde

Bd Technology

Sint-apolloniastraat (app) 5 -9200Dendermonde

BD Technology heeft zich gespecialiseerd in luchttechniek en houdt zich bezig met het verbeteren van de luchtkwaliteit op het gebied van stankbestrijding, interieurbegeuring en ventilatie.

Plux

Mandekensstraat (baa) 84 -9200Dendermonde

www.plux.biz || enter here our e-commerce flash site Welcome to PLUX.BIZ Design, plux, vlinderstoel, kever, inox, stainless steel, acier inoxydable, butterfly, papillon, scarabée, ergonomique, beatle, timeless, ergonomic, ergonomisch, all seasons, tu

Immo Sivafrost

Schaapveld (stg) 20 -9200Dendermonde

Omygod

Zwijvickstraat (den) 11 -9200Dendermonde

Hemo Consult

Hoeksken (stg) 80 -9200Dendermonde

Vpk Services

Oude Baan (oud) 120 -9200Dendermonde

Leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen op maat.

Braeckman

Mechelsesteenweg 350a -9200Dendermonde

Braeckman BVBA koopt en verkoopt faillissementsgoederen: Opkoper van inboedels, ontruimen van inboedels. Ook verkopen we horeca inboedels, tweedehands horecamateriaal en horecameubilair en auto`s. Daarnaast kan u bij Braeckman ook terecht voor ...