U zocht op: liften

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Liften Min

Jubellaan 157 -2800Mechelen

Met een goed uitgebouwde onderhoudsdienst, een sterk opleidingsprogramma en een magazijn met bijna alle wisselstukken garanderen wij een langdurige samenwerking met de klant wat betreft liften en huisliften.Liften Min is actief in alle sectoren ...

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Toyota Material Handling Belgium - Tmhbe

Fotografielaan 47 - 49 -2610Wilrijk (antwerpen)

Toyota Material Handling Belgium is leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks.

Rentacat

Antwerpsesteenweg 215 -2800Mechelen

Verhuur & verkoop. Levering mogelijk waar en wanneer je wil. Bezoek onze website voor meer informatie.

Stannah

Poverstraat 208 -1731Asse

Ons bedrijf heeft zich van bij het begin gespecialiseerd in de productie van apparaten om mobiliteitsproblemen op te lossen. Onze ervaring en deskundigheid, onze voortdurende aandacht voor kwaliteit en onze innovatiekracht hebben Stannah laten uitgro

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

O.r.a. Liften

Koornbloemstraat 148 -2610Antwerpen

Wij zijn uw specialist in het aanpassen en bouwen van liften volgens de laatste veiligheidsnormen en volledig op maat.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Gebr. Van Goethem

Terbekehofdreef 44 -2610Antwerpen

Gebr. Van Goethem Gebr. Van Goethem Gebr. Van Goethem

Van Hoevelen Transport

De Regenboog 5l -2800Mechelen

In 1935 is Van Hoevelen Verhuizingen opgericht in de Belgradestraat te mechelen. Nu, meer dan 4 generaties verder, zijn we geëvolueerd tot een bedrijf met 9 wagens en 2 ladderliften. Sinds 1991 zijn we ook gespecialiseerd in meubelbewaring.

Dhollandia

Zoomstraat 9 -9160Lokeren

Met een productie van meer dan 20.000 stuks per jaar, en een ongeëvenaard gamma laadkleppen en laadliften van 300kg tot 16.000kg hefvermogen, is DHOLLANDIA één van Europa’s grootsteconstructeurs van hydraulische laadkleppen.

Codiline

Kleine Doornstraat 47 -2610Antwerpen

Inkoop van alle inboedelsInkoop van stock/grote loten/einde reeksenOpruimen van sterfgevallen/overlijdensContante betaling - VervoerOrganisatie van openbare veilingenOpenbare verkopenMeubelbewaringFaillissementen# Tweedehandsm

Din-cable

Bossestraat 109 -9420Erpe

Hapert de lift in uw appartementsgebouw of is de goederenlift in uw bedrijf buiten werking? Vertrouw dan op Din-Cable voor een snelle en voordelige oplossing voor uw probleem.