U zocht op: lijst bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Creditsafe Belgium

Steenweg Op Zellik 12 -1082Sint-agatha-berchem

Creditsafe - De meest gebruikte leverancier van handelsinformatie helpt u uw kredietrisico`s daadwerkelijk te minimaliseren & uw commerciële activiteiten te doen groeien.

Telmacom

Molenweg 94 -2830Willebroek

Telmacom is een B2B telemarketing bedrijf. Onze ervaren operatoren maken gekwalificeerde afspraken voor uw accountmanagers. Wij stellen u hiervoor een database van meer dan 500.000 bedrijven ter beschikking.

Communicatiefabriek

Drevendaal 13 -2860Sint-katelijne-waver

B2c Europe (belgium)

Maalbeekweg 17 -1930Zaventem

B2C Europe, uw vertrouwenspartnerB2C Europe is een zelfstandige operator gespecialiseerd in in de organisatie en optimalisatie van internationale post- en pakketverzendingen.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Kia Motors Belgium

Kolonel Bourgstraat 109 -1140Evere

Een Kia bedrijfswagen is de juiste beslissing. Van kleine ondernemingen tot grote internationale groepen : Kia biedt u steeds aantrekkelijke voorwaarden..

Sodexo

Pleinlaan 15 -1050Brussel 5

Sodexo is wereldwijd dé referentie op het gebied van catering en dienstverlening Kwaliteit, talent en professionalisme zijnsleutelwoorden in ons beroep-Smaak enhygiëne eveneens

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Kia Motors Belgium

Kolonel Bourgstraat 109 -1140Evere

Een Kia bedrijfswagen is de juiste beslissing. Van kleine ondernemingen tot grote internationale groepen Kia biedt u steeds aantrekkelijke voorwaarden.

Kia Motors Belgium

Kolonel Bourgstraat 109 -1140Evere

Een Kia bedrijfswagen is de juiste beslissing. Van kleine ondernemingen tot grote internationale groepen Kia biedt u steeds aantrekkelijke voorwaarden.

Tedem

Putteveld 45 -1860Meise

Tsv Paints

Dynamicalaan 21 -2610Wilrijk (antwerpen)

In onze ruime showroom vindt u de nieuwste collecties verf en interieur-decoratie van alle topmerken. Daarnaast stellen we alle mogelijke kleuren samen op aanvraag. Gecombineerd met vakkundig en technisch advies is de keuze snel gemaakt.

Exclusiveonline

Provinciesteenweg 535 -2530Boechout

Wij hebben van onze specialiteit een goed geoliede onderneming gemaakt die voor u op zoek gaat naar de meest geschikte feestzalen, de creatiefste traiteur of cateraar, de mooiste hotels, toplocaties voor uw meeting, congres of seminarie en zelfs ...