U zocht op: lounge

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kwacoon

Heerbaan 7 -1745Mazenzele

Ontspanning en welzijn krijgen een steeds belangrijkere plaats in huis.Dankzij betaalbare prijzen en een uitgebreid gamma producten is Kwacoon leader op de Europese markt inzake invoer en verdeling van ontspannings- en welzijnsartikelen.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

B&b Design

Beekstraat 41 -1861Wolvertem

Inrichten van kantoorruimten voor banken, hospitalen, internationale bedrijven, vrije beroepen en prive.

Yellow-red Kv Mechelen

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

KV Mechelen is de legendarische voetbalploeg uit de Belgische eerste klasse. Kom op Malinwa kijken naar je favoriete clubiconen!

Fabula Productions

Heiveldekens 20 -2550Kontich

Wil je een feest of evenement organiseren? En ben je op zoek naar stijlvol en origineel feestmeubilair? Dan vind je het ongetwijfeld bij Fabula Productions

Double M.p.

Leireken 1 -1745Opwijk

usic Maestro Please, ofwel Double MP, is een team professionals en creatievelingen dat u een all-in service levert voor u evenement.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Gn Light

Vakenderveld 7 -2500Lier

GN light levert aan de installateur lichtoplossingen. Wij helpen bedrijven en installateurs met professioneel lichtadvies. Elk project is immers uniek. Wij werken met standaardarmaturen en kunnen desgewenst maatwerk leveren.

Umami

Beukenlaan 12 -2020Antwerpen

Velvet Lounge .:. antwerp antwerpen restaurant disco bar events catering .:. VelvetLounge Velvet Lounge Stereo Sushi Cityzen Nanno Sur L'O Velvet Lounge Beerse Strantwerpen Catering

Vertus Landscape Architects

Rucaplein 2 -2610Wilrijk (antwerpen)

Vertus ontwerpt exclusieve privé tuinen en publieke ruimtes. Het bureau biedt creatieve oplossingen en projectcoördinatie voor de aanleg van buitenruimtes bij particulieren, bedrijven, architecten, overheden en projectontwikkelaars.

Lounge Barcode

Leuvensebaan 177 -2580Putte

Lounge Barcode is a funked up establishment situated in the lounge barcode V2

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

Van Kooten Tuinmaterialen

Autolei 315 -2160Wommelgem

Ons dynamische bedrijf is helemaal ingericht om u blij te maken in het “Buiten Leven”.Blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen,tuinhout, tuinmeubelen, loungesets en andere ...

Food & Lounge

Araucarialaan 127 -1020Brussel

Vaping Lounge

Repelstraat 31 -9100Sint-niklaas

Beversīlounge

August Van Landeghemplein 10 -2830Willebroek

Lauw Lauw Lounge

Turnhoutsebaan 29 -2140Antwerpen

Lounge Lizard

Louizastraat 15 -2000Antwerpen

Satelliet - Belgium

Guldenvliesstraat 42 -2600Antwerpen

Fabrikant & groothandel, ALLE MEUBILAIR:horeca/project/restaurant/Lounge/terras inhout, metaal, aluminium, kunststof enz...Tafels,statafels,plooitafels,tafelbladen,klaptafels. Stoelen,loungestoelen,barkruk-ken,stapelbarkruk,terrasstoelen ...

Relaxgarden

Wijckmansstraat 15 -1820Steenokkerzeel

Een tuin zonder tuinmeubelen is als een huis zonder dak. De gezelligheid, sfeer en uitstraling die mooie tuinmeubelen met zich meebrengen zijn onmisbaar.

Traiteur Catering Kokoen Bvba

Vilvoordsesteenweg 119 -1820Steenokkerzeel

Afscheidsfeesten- Bedrijfsfeesten- Communies- Evenementen- Huwelijken- Recepties- Zakendiners