U zocht op: maatwerk wanden kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Kunstwerkstede Goossens

Meerbos(wic) 16 -9260Wichelen

meubel- en interieuratelier GOOSSENS bvba - home MEUBEL- EN INTERIEURATELIER GOOSSENS bvba Beste bezoeker, Op zoek naar een specialist in het vervaardigen van alle maatwerk, in houtsoort naar keuze, volgens uw of ons ontwerp Ik g

Ack Keukens & Dressings

Vandendriesschestraat 6 -9620Zottegem

Met meer dan 700 geplaatste keukens en vele maatkasten, bureel inrichtingen en ander maatwerk is ons bedrijf geen onbekende in de Vlaamse Ardennen.

Maatwerk De Clercq

Westremstraat 78 -9230Wetteren

keukens , badkamers , dressings....

Roelandt Interieurbouw

Industrielaan 13 -9620Zottegem

Wat in 1961 begon als een kleinschalig schrijnwerkersbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 30 medewerkers gespecialiseerd in interieurbouw.

Puur Maatwerk

Oude Molenstraat (gre) 52 -9200Dendermonde

Gebroeders Blockerye

Ninoofsesteenweg 33 -1750Gaasbeek

Interieurbouw Blockerye Interieurbouw - Maatwerk Winkel & Kantoorinrichting Gyprocwerken Scheidingswanden Valse zolderingen Binnendeuren Erkend plaatser van branddeuren Algemeen schrijnwerk enz...Fabrikant van meubelen Winkelmeubilair, keukens, badka