U zocht op: machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hacos

Industrieweg 11 -2390Malle

Hacos - Fine Equipment for Fine Chocolates. Belgian chocolate machines for melting, tempering, moulding, enrobing, coating and cooling enter site | sitemap

Hacos - Van Meulenbeke

Industrieweg 11 -2390Malle

We are one of the top 5 leading manufacturers of chocolate machines worldwide.

Gerorent

Smekenstraat 35 -2390Malle

Gerorent uit Oostmalle verhuurt minigravers, trilplaten, bouwdrogers en veel meer.

Jef Koyen

Turnhoutsebaan 112 -2390Malle

Het 3-koppig team, 2 mecaniciens en 1 administratief bediende, is op-en-top op mekaar ingespeeld en loopt dus als een geoliede machine.Jef Koyen zelf is de zaakvoerder en kan al terugblikken op een 20-jarige carriere als mecanicien.

Electro Parts Belgium

Antwerpsesteenweg 275 20 -2390Westmalle

Lubretec

Delften 23 -2390Malle

Leverancier van advies en tools voor correct smeerbeheer van oliekan tot opslagplaats en van benchmark tot beheerssoftware

Velino Invest

Ambachtsstraat 16 -2390Malle

morehouse.be perslucht drogers persluchtdrogers koeltechniek koper koperverwerking tubing tube bending componentenbouw

Hacos

Industrieweg 9 -2390Malle

We are one of the top 5 leading manufacturers of chocolate machines worldwide.

Solidan

Hendrik Consciencestraat 23 -2390Malle

Solidan is leverancier van solide oplossingen voor product identificatie en -inspectie. Onze systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor vele jaren van uitstekende prestaties en klanttevredenheid.

Spiegelpaleis

Industrieweg 13 -2390Malle

Sinds 1920 staat de naam van de familie Klessens uit Malle synoniem met de Spiegeltent traditie.

Tuin En Haagplanten Westmalle

Schepersdijk 13 -2390Malle

Handelskwekerij Tuin en Haagplanten Westmalle levert sinds 2007 tuin en haagplanten van hoogwaardige kwaliteit rechtstreeks van de kweker.Wij leveren aan gemeenten, tuin aanleggers,`andere` groenvoorzieners maar ook aan particulieren.

Promacis

Hoogstraatsebaan 192 -2390Malle

Euro - Stock Westmalle

Zoerselbaan 117 -2390Malle

Bij Eurostock hebben we alle bouwmaterialen om uw project succesvol ten einde te brengen: beton, cement, steen, gips, mortel,…

Techsens

Kievitdreef 10 -2390Malle

Wij ontwikkelen aangepaste en " turn-key" systemen voor al uw automatiseringsprojecten met of zonder robotintegratie. Met onze ervaring in palletisering, lassen, plasmasnijden, handling, e.d. leveren onze robots de kwaliteit & rentabiliteit.

E & I Support

Smekenstraat 47 -2390Malle

indexpagine van E&I Support BVBA ² skip to: page content | links on this page | site navigation | footer (site information) E&I Support bvba - electriciteit en instrumentatie Utility Link | Utility Link | Utility Link CamerabewakingAlarmsystemenGlasv

Keysers Koeltechniek

Antwerpsesteenweg 373 -2390Westmalle

Keysers koeltechniek is gespecialiseerd in alle koeltoepassingen,zowel voor industri?le als residenti?le toepassingen.Om wat meer te weten te komen over ons bedrijf, kan u hiereen kort overzicht van onze geschiedenis bekijken.

Get

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

GET levert als Benelux marktleider al meer dan 50 jaar systemen voor time en security aan (middel)grote bedrijven. Eigen oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie. Toegangscontrole, CCTV en gedntegreerde security.

Energ-it

Rerum Novarumlaan 21 -2390Malle

Warmtepompen Nuyens

Sint Laurentiuslaan 3 -2390Malle

Onze specialiteiten zijn warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen.

Beveka Productions

Ambachtsstraat 2 -2390Malle

Met onze modern uitgeruste stockageruimte, kantoor en toonzaal, zorgen wij voor een uitermate volledig en divers voorraadprogramma in standaard platen. In ons uitgebreid en ultra-modern machinepark kunnen al onze plaatmaterialen verwerkt worden tot m

Refco

Ambachtsstraat 16 -2390Malle

Refco is een dynamisch en onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in mechanische vormgeving en het braseren van koperen buizen. Refco produceert een zeer ruim gamma van halffabricaten voor topbedrijven in binnen- en buitenland.

Iqon

Hallebaan 64 -2390Malle

International Innovation Company Belgium

Salphensebaan 22 -2390Malle

Vacu Vin: Wining, Dining en Cooling VACU VIN HOME News New products Wine By The Glass Company Introduction Philosophy History Structure Awards Sharing Success Products Wining Dining Cooling Promotional products POS displays Information Contact Vacu V

Nieuwenhof

Delften 23 -2390Oostmalle

Wij zijn een gerenomeerd bedrijf gespecialiseerd in algemene brandbeveiliging. Wij coördineren al uw brandbeveiliging op een professionele manier.Wij verkopen, verhuren & doen onderhoud van alle brandblusapparaten & materialen.

Publibro

Ambachtsstraat 10 -2390Westmalle

Publibro is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van decoraties en reclameboodschappen op alle mogelijke media. Nog steeds brengt Publibro handgeschilderde decoraties aan op ramen en muren of andere achtergronden.

Van Geel

Ambachtsstraat 5 -2390Malle

l meer dan 40 jaar zijn wij de specialist in Malle en omstreken in: geremde en ongeremde aanhangwagens , tweedehands aanhangwagens, remorques paardentrailers bakwagens kippers motortrailers onderdelen voor uw aanhangwagen.

Cuypers Koeltechniek

Molendreef 24 -2390Malle

Cuypers Koeltechniek,gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van koel-, vries- en airconditioning-installaties.

Linders Consultancy

Wilgenlaan 15 -2390Malle

Software projectontwikkeling software analyses software op maat

Three Lion

De Schaaf 6 -2390Malle

Tuinwerken Three Lion nv wij bieden u een totaal pakket tuinaanleg aan met blijvende nazorg en garantie op onze werkenwww.tuinwerkenthreelion.be

Events Catering Bevers

Lierselei 177 -2390Malle

Events Catering Bevers is een vooraanstaand cateringbedrijf in de Benelux. Sinds zijn ontstaan in 1973 is het bedrijf uitgegroeid tot de cateraar van publieksevenementen en bedrijfsevenementen, in de categorie van snacks en dranken.

C.s. Automation

Ambachtsstraat 30 -2390Malle

C.S. Automation: hét adres voor uw industriële automatisering in de provincie Antwerpen.

Devana

Stekensbergstraat 30 -2390Malle

Ab-technics

Antwerpsesteenweg 115 -2390Malle

AB-Technics Home Professionele kleding en materiaal voor hulpdiensten - vrijetijdskleding - werkkleding PBM´s & kledingMedisch & paramedischInrichting voertuigenLichtbalken & sirenesBevrijdings- & stabilisatiemateriaal.

Garage Kris Cools

Antwerpsesteenweg 70 -2390Malle

Adis

Oude Baan 16 -2390Malle

Ageres Telecom Networking

Steenovenstraat 2a -2390Malle

Atn is ervaren op het aanbieden van meerdere oplossingen dan netwerk infrastructuur alleen. Zowel voor de privé als de KMO, retail en de industrie kunnen wij een oplossing of concept aanbieden voor u op maat

Mercator Cleaning

Hallebaan 90 -2390Westmalle

Mercator is een glazenwasserij te Malle, Westmalle dat zich richt tot bedrijven en particulieren.

Ageres Construct Solutions

Steenovenstraat 2 -2390Malle

Schrijnwerk, Schilderwerk, Sanitair, Elektriciteit, Verbouwingen,

Continental Energy Systems

Industrieweg 26 -2390Malle

Continental Energy Systems is onderdeel van de in Nederland gevestigde LekHabo Groep. Wij zijn wereldwijd actief op het gebied van productie en installatie van warmtekracht-installaties (WKK).