U zocht op: matten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bedking Ergopolis

Leuvensesteenweg 338 -3190Boortmeerbeek

Bedking Ergopolis - de echte specialist in ergonomisch zit-, lig- en slaapcomfort *Bedking Ergopolis - ergonomisch zit- en slaapcomfort Bedking, Ergopolis, bedking, sitoké, ergonomie, ergonomisch, zitcomfort, comfort, kinesitherapeut, kinesitherapie.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Prefecta

A. De Spoelberchlaan 48 -3150Haacht

Wasserij Prefecta is gespecialiseerd in nieuwkuis, wassen van bedrijfskleding en chemische reiniging. Ook verkoop en verhuur van antistofmatten en werkkleding.

3m Belgium

Hermeslaan 7 -1831Machelen (brab.)

3M is een technologisch gediversifieerde onderneming die wereldwijd innovatieve oplossingen aan haar klanten biedt. 3M is actief in zeven verschillende markten en neemt er telkens een leidende positie in.

Tapiroe

Leuvensesteenweg 48 -3200Aarschot

Tapiroe - tapijten, vloerbekleding, parket, wandtapijten oosterse decoratie, eigen plaatsingsdienst, die fegno, karelia, marty, quickstep, desso, louis de poortere, lano, forbo krommenie, novilon, marmoleum, artoleum, sommer, dlw linoleum, wools of n

Custom8

Romeinse Straat 18 -3001Leuven

Custom8 heeft een reeks tools ontwikkeld die de temperatuur, vochtigheid en beweging in matras- en bedelementen kunnen meten en registreren.