U zocht op: metaalconstructie voor nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Renovatie R.v.d.d.

Mitswegestraat(eer) 13 -8480Ichtegem

Habitat Construct

Ruiseledesteenweg 32 -8750Wingene

Het bedrijf richt zich zowel tot de onderneming als de particulier en heeft als hoofdactiviteit het uitvoeren van timmer- en schrijnwerken, het leveren en plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium, het uitvoeren van metselwerken e.d.

Artes Depret

Rederskaai 61 -8380Brugge

Kennis, ervaring, flexibiliteit, kwaliteit en correcte prijzen : daar staat ons bedrijf voor.Wij zijn actief op alle fronten : gebouwen, waterbouw en burgerlijke bouwkunde.Daarbij gaan wij speciale projecten niet uit de weg.

Bouwonderneming Christiaens

Legeweg 155 -8020Oostkamp

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Demarez - Marreel

Wingensesteenweg 16 -8740Pittem

Geef uw terrein in handen van Demarez-Marreel.Wij slopen en verwijderen alle obstakels. Van kleine muren tot volledige (stenen of metalen) constructies.

Craeymeersch

Sint-jorisstraat 3 -8000Brugge

Do you know Woki-Wok? Is it a barbecue? Or maybe it's a wok? It's the first in the world that replaces more than eight interesting cooking-instruments in one simple-to-use product. Woki-Wok, n°1 in outdoorcooking

Chrisma Invest

Zonnebloemstraat 16 -8301Knokke-heist