U zocht op: meubles

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Laer-eyskens

Brulens 6 -2275Lille

Onze prachtige vloeren, trappen en deuren worden met gedrevenheid en kennis in eigentijdse en klassieke interieurs aangebracht. Onze houten producten zijn een goede investering voor de toekomst.

De Warsmte Teams Co Rudvans

Balsakker 85 -2275Lille

De Warmste Teams (DWT) is een portaal voor bedrijven en verenigingen "die iets voor hun mensen willen doen". Wij bieden een overzicht van professionele aanbieders (onze ‘Warme Partners’) actief in en rond teambuilding en events of

Veranda´s De Kempen

Poederleese Weg 115 -2275Lille

Al meer dan vijftien jaar ontwerpt, maakt en plaatst Veranda’s De Kempen hoogwaardige aluminium veranda’s en pergola’s. Onze enthousiaste medewerkers leveren u puur vakmanschap – perfect afgewerkt, correct, en op tijd.

De Doncker

Broekzijstraat 83 -2275Lille

Transport Van Peel

Herentalsesteenweg 18 -2275Lille

Heremans Keukens

Achterstenhoek 23 -2275Lille

Droomt u van een nieuwe keuken, badmeubel, dressing of haardmeubel?

Castelijns Rudy

Achterstenhoek 28 -2275Lille

Castelijns Rudy bvba te Lille: Opgericht in 1988 als éénmansbedrijf met als doelstelling meubelmakerij - kastenbouw. Castelijns Rudy bvba castelijns rudy,lille,belgium,belgique,belgië,proximedia,castelijns,meubels, meubelmakerij,kastenbouw,kasten,ma

Jowi

Lange Weg 33 -2275Lille

Jowi ontwerpt en geeft vorm aan uw inrichting, winkel, handelszaak, kantoor Jowi bvba | Winkelinrichting, bakkerij, slagerij, traiteur, croissanterie, broodjesmarkt, delicatessen, groenten en fruit, restaurant, snackbar, frituur, koeltoonbanken, koel

Bezettingswerken Guy Van Den Broeck

Wechelsebaan 143 -2275Lille

Bezettingswerken Guy Van Den Broeck is gespecialiseerd in gevelbepleistering en pleisterwerken. Als vakmensen zijn wij vertrouwd met eveneens andere gevelafwerkingen zoals steenstrips, gevelbeplating, flachverblender en renovatietechnieken.

R & B Renovatiewerken

Oude Lillebaan 8 -2275Lille

R&B renovatiewerken is een snelgroeiende zaak met een jarenlange ervaring in de bouwsector en als specialiteit renovatiewerken. Wij bieden u dan ook een brede waaier van diensten aan.

Energie+

Messemakersstraat 2 -2275Lille

Wij zijn jouw specialist in zonnepanelen, laadpalen, batterijen, verwarming, sanitair, ventilatie en warmtepompen!

Van Roy Wim

Gierlebaan 129 -2275Lille

Koel- en plantenvervoer. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een dynamische onderneming, gespecialiseerd in vervoer van bloemen, planten en medicijnen.