U zocht op: minibus

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Skoda Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Erps-kwerps

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van Skoda voertuigen.

Seat Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Erps-kwerps

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van SEAT voertuigen.

Audi Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Erps-kwerps

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van Audi voertuigen.

D´ Ieteren Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Erps-kwerps

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van voertuigen verdeeld door de Volkswagen, Skoda, SEAT, Audi, Porsche, Lamborghini en Bentley dealernetten.

Atlantis Chauffeur

Avenue Pasteur 6 -1300Wavre

Luchthaven vervoer.Business car voor zakelijke en VIP vervoer.Groepen Vervoer tot 70 personen en meer.Beschikbaar voor Meetings & Congressen.Diensten van een coördinator voor elke event.Minibus zakelijk en Vip's.Vervoer mogelijk op langere ...

Lln Executive Transport

Rue De Rodeuhaie 1 -1348Ottignies-louvain-la-neuve

Les taxis, minibus et limousines Claude et L. Francet assurent le transport de personnes et de choses, aussi bien pour les courtes, que pour les longues distances, partout en Belgique et à l'étranger et surtout dans la Province du Brabant-Wallon.

Xtrailer Verhuur

Tiensesteenweg 342 -3360Lovenjoel

Xtrailer verhuurd auto´s, minibussen, bestelwagens, verhuiswagens maar ook aanhangwagens, motortrailers, koelwagens, autotransporter, paardentrailer aan de beste prijzen. je reserveer online. tussen Leuven en Tienen

DŽieteren Lease

Leuvensesteenweg 679 -3071Kortenberg

Maatschappij gespecialiseerd in de operationele leasing, de financiële leasing en het dienstenbeheer van Volkswagen voertuigen.

Cordons - Van Minsel

Naamsesteenweg 78 -3052Oud-heverlee

TAXI-LIMOUSINEDIENSTLUCHTHAVENVERVOERKOERIERDIENSTBMW 7 en 5 reeksenMONOVOLUMES (1-8 personen)DAG EN NACHT SERVICEVERHUUR MINIBUSSEN MET OF ZONDER CHAUFFEUR