U zocht op: natuursteen tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Eurostone

Westmeerbeeksteenweg 41 -2221Booischot

Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers en producenten in binnen- en buitenland en stellen zo een uitgebreid en kwalitatief gamma tegels, natuursteen, parket, laminaat, terrastegels en badkamertegels samen

Diels En Zoon

Achterstenhoek 2 -2275Gierle

Diels & Zn nv uit Lille is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van keramische vloeren, tegels en natuursteen. Arduin, graniet en marmer kan in ons atelier op maat worden gemaakt.

Bouwcenter Dils

Nijverheidsstraat 12 -2235Hulshout

EEN HALVE EEUW VAKMANSCHAPAlle maatwerk in natuursteen, composiet en Dekton.Vloer- en wandtegels, sierschouwen, gas- en houthaarden

De Wandeleer

Grensstraat 63 -3140Keerbergen

De Wandeleer DE WANDELEER : FABRIKANT BETONDALLEN & GROOTHANDEL NATUURSTEEN. EIGEN FABRIKAAT GLADDE BETONDALLEN 50 x 50 x 5 CM. NATUURSTEEN VOOR HUIS, TUIN, TERRAS & OPRIT. EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT : PLATTINEN-KASSEIEN IN GRèS, TEGELS, BOORDSTEN

Gc Vloerwerken

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Vloeren en tegels. Wij realiseren voornamelijk projecten voor aannemers en zijn gespecialiseerd in middelgrote werven in de professionele, industriële en publieke sector, en dit over gans België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Dils D & W Natuursteen

Vaartstraat 79 -2235Hulshout

Dils D&W Natuursteen bvba is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de rechtstreekse import en groothandelvan natuursteen vanuit diverse werelddelen.

Serry Tegels, Natuursteen En Parket

Leuvensesteenweg 396 -3190Boortmeerbeek

Laat je inspireren en bezoek de toonzaal!

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.