U zocht op: niche

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dixon & Company

Cockerillkaai 26 -2000Antwerpen 1

Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de ideale professionele opportuniteit, voor onze klanten vinden we de best passende kandidaat.

Niche Container Line

Antwerpsesteenweg 253 -2950Kapellen

Movast

Leopold De Waelplaats 6 -2000Antwerpen

Movast, voluit Monumentaal Vastgoed, richt zich uitsluitend op een niche binnen de vastgoed- en renovatiemarkt.

Secretary Plus

Franklijlei 128 -2000Antwerpen 1

Als nummer 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant(s). Meer klanten betekent meer functies en dus een groter

Secretary Plus Outsourcing Solutions

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen

Als nr 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant. Meer klanten betekent meer functies en dus... een grotere keuze voor jou.

Secretary Plus

Frankrijklei 128a -2000Antwerpen

Als nummer 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant(s). Meer klanten betekent meer functies en dus..een grote

Bsearch

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Bsearch, dé Belgische zoekmachine waar enkel producten en diensten van Belgische bedrijven zijn opgenomen. In Bsearch vindt u snel de informatie die u zoekt.

Methis Consulting

Ijzerlaan 54-56loft -2060Antwerpen

Methis Consulting werd in 2007 opgericht als nichespeler in business consulting met een specifieke focus op de energiemarkt en de publieke transport sector.