U zocht op: nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Matkopen

Maria-christinastraat 47 -1020Brussel

Home Projekt

Haachtsesteenweg 506/1 -1910Kampenhout

Wij zijn reeds meer dan 15 jaar actief in dewoning- en villabouw. U kan steeds bij ons terecht voor een – volledig vrijblijvend – voorontwerp met bijhorende offerte. Ook kunnen we steeds een prijsofferte maken op uw eigen voorontwerp of plan.

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Tecnoflex

Vilvoordsesteenweg 156b -1120Brussel

Tecnoflex - Fabrication et placement de châssis de fenêtres, portes et verandas Qui sommes-nous ? Tecnoflex est une société familiale active dans le domaine de la fabrication et du placement de châssis de fenêtres, portes et verandas. Depuis 19