U zocht op: nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.

Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Matkopen

Maria-christinastraat 47 -1020Brussel

Home Projekt

Haachtsesteenweg 506/1 -1910Kampenhout

Wij zijn reeds meer dan 15 jaar actief in dewoning- en villabouw. U kan steeds bij ons terecht voor een – volledig vrijblijvend – voorontwerp met bijhorende offerte. Ook kunnen we steeds een prijsofferte maken op uw eigen voorontwerp of plan.

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Tecnoflex

Vilvoordsesteenweg 156b -1120Brussel

Tecnoflex - Fabrication et placement de châssis de fenêtres, portes et verandas Qui sommes-nous ? Tecnoflex est une société familiale active dans le domaine de la fabrication et du placement de châssis de fenêtres, portes et verandas. Depuis 19