U zocht op: nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gevelbepleistering Vliegen

Rafnusstraat 76 -3530Houthalen-helchteren

Deholi

Centrum-zuid 2607 -3530Houthalen-helchteren

Deholi is als dynamisch interieurbouwbedrijf dé specialist bij uitstek in schrijnwerk, interieurbouw, maatwerk en totaalinrichting. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ons team kan snel en accuraat een project realiseren.

Thijs Gevelbepleisteringen

Europarklaan 258 -3530Houthalen-helchteren

De firma Thijs Gevelbepleisteringen te Houthalen is sinds jaren een toonaangevend bedrijf als het gaat om het plaatsen van kunstofgebonden siliconenpleister, minerale krabpleister en sierpleister met gevelisolatie.

Ruzzi

Weg Naar Zwartberg 119 -3530Houthalen-helchteren

Joosten Christophe

Tulpenstraat 18 -3530Houthalen-helchteren

Piet Luys & Partners Industriele Bouwonderneming

Centrum-zuid 2067 -3530Houthalen-helchteren

Piet Luys industriebouw.Succes en vertrouwen door een familiaal bouwbedrijf. Wij luisteren wel eerst naar U en zijn beschikbaar, bereikbaar. Wij investeren in onze relatie, niet alleen in het begin als U client wordt, maar ook op lange termijn.

Moveco

Koolmijnlaan 91 -3530Houthalen-helchteren

Timmers Gastechniek

Maasveld 4 -3530Houthalen-helchteren

gas herstellingen onderhoud onderhoudscontracten contracten gastechniek gasketels condensatieketels limburg houthalen timmers advies specialist alle merken gasverwarming gastechnieker gas centrale verwarming junkers vaillant buderus

Cavale Steel Company

Centrum-zuid 2050 -3530Houthalen-helchteren

Cavale Steel Company is een jonge en dynamische staalproducent en de leidinggevende producent van Self Storage Systemen en Carwash Gebouwen in Europa.

D&d Plus

Maastrichtsestraat 158 -3530Houthalen-helchteren

Op afspraak is het mogelijk om buiten kantooruren documenten te brengen of op te halen. Wij kunnen niet tekenen voor zendingen die buiten openingstijden worden aangeboden. Deze worden bij onze vestiging achtergelaten op uw risico.