U zocht op: onderhoud gebouwen limburg

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


New Therm Service

Nieuwstraat 192 -3590Diepenbeek

Jodika NV richt zich tot de installateur en vakhandel met een kwalitatief en uitgesproken gammaEen gerichte verkoopsstrategie biedt ons de mogelijkheid elke klant een maximale service en prijsgarantie te verlenen.

Machiels Raf

Dorpheidestraat 134 A -3590Diepenbeek

C&w Technieken

Kleine Herenweide 64 -3590Diepenbeek

Appermont Gebroeders

Mortelstraat 28 -3590Diepenbeek

Vader Jan Appermont richtte het bedrijf op in 1969 als tuincentra. Van tuincentra kwam er al snel tuinaanleg en onderhoud bij. Eén voor één kwamen de zonen in het bedrijf en was de eerste stap gezet naar Gebr. Appermont bvba.

Bouwbedrijf Hustings

Helstraat 51 -3590Diepenbeek

www.hustings.be - Gezamenlijke pagina Welkom op de gezamenlijke website van Bouwbedrijf Hustings, Jacobs Vastgoed en Immo Pivaal www.hustings.bewww.jacobs-vastgoed.behttp://pivaal.telenet.be (Klik op één van bovenstaande logo's of op de onderstreepte

Nvk

Duifhuisweg 17 -3590Diepenbeek

Dienstencompagnie

Marktplein 30 -3590Diepenbeek

De Dienstenbrigade rukt uit om u het leven wat gemakkelijker te maken. Onze missie? Vraag en aanbod op het vlak van poetshulp maximaal op elkaar afstemmen. En dit via het supereenvoudige, superaantrekkelijke systeem van dienstencheques.

Milocon

Helstraat 64 -3590Diepenbeek

Tr - Service

Duifhuisweg 7 -3590Diepenbeek

TR service is een vakbekwaam bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Wij herstellen industriele machines bij de klant, zowel elektrische als mechanische.

Verding

Keizersteegveld 13 -3590Diepenbeek

Het Onderdelenhuis

Demerstraat 8 -3590Diepenbeek

Het Onderdelenhuis: De specialist in stofzuigerzakken Het Onderdelenhuis belgie, belgique, belgium, broodbakmachines, chonja, centrale stofzuiger, de jong, droger, diepenbeek, demerstraat, flipper, fietsonderdelen, fiets, giovanni, grooth

Beschermde Werkplaatsen Voor Limburg

Ginderoverstraat 143 -3590Diepenbeek

BEWEL stelt personen met een arbeidshandicap tewerk. Enthousiaste medewerkers die met plezier en trots de handen uit de mouwen steken. En voor wie elk project een nieuwe uitdaging vormt. U merkt het aan hun glimlach ?n aan de geleverde kwaliteit.