U zocht op: onderhoud machines installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Power Solutions

Blikstraat 2 -2110Wijnegem

Het aanbod diesel gedreven stroomgeneratoren van Power Solutions bestaat uit vermogens van 33kVA tot en met 1250kVA. Zo hebben we wereldwijd al veel internationale power projecten uitgevoerd zoals de Olympische Winterspelen in Sochi.

Alimak Group Benelux

Herentalsebaan 645 -2160Wommelgem

Alimak HEK NV is een bedrijf datgespecialiseerd is in het commerciali-seren van alle soorten hef- enhijstoestellen met tandheugel-aandrijving. Wij zijn voornamelijkwerkzaam op drie vlakken.

Buchen Industrial Services

Hoogbuul 17 -2250Olen

Buchen Group: het adres voor uw industriële dienstverlening !Kwaliteit, zekerheid, gezondheid en milieubeheer zijn belangrijke kadervoorwaarden voor onze klanten en voor ons.