U zocht op: onderhoud van installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Weber Security

Autolei 348 -2160Wommelgem

Het Weber Security-team staat 24/24 – 7 dagen/7dagen met meer dan 8 techniekers over gans Antwerpen voor u klaar.Het openen van deuren, herstellen na (poging) inbraak, vervangen van sloten en cilinders en het plaatsen van inbraakwerende deuren.

Alimak Group Benelux

Herentalsebaan 645 -2160Wommelgem

Alimak HEK NV is een bedrijf datgespecialiseerd is in het commerciali-seren van alle soorten hef- enhijstoestellen met tandheugel-aandrijving. Wij zijn voornamelijkwerkzaam op drie vlakken.

Frost Koeltechniek

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Bij Frost Koeltechniek bieden we deskundige diensten op het gebied van professionele installatie, onderhoud en verkoop van hoogwaardige airco`s, ventilatiesystemen, warmtepompen en koelingsystemen.

Leds Shine

De Hoge Keer 1a -2160Wommelgem

Conduterra

Tuinbouwstraat 2/4 -2160Wommelgem

Conduterra is specialist in het plaatsen, preventief onderhouden en herstellen van ondergrondse leidingen van riolering, sprinklers, brandblusnetwerken, gas, water en elektriciteit.

Nearfield

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

NearField is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrische installaties, domotica, video- en parlofonie en verlichting op maat van uw nieuwbouw- of renovatiewoning. Is uw zekeringkas dringend aan vernieuwing toe Voor kleine en g

Kips Led Verlichting

Nijverheidsstraat 72 5 -2160Wommelgem

Fyraco Solutions

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Predictief onderhoud betekent dat je de conditie van je machinepark regelmatig laat controleren (terwijl de machines in bedrijf blijven!). Zo weet je precies hoe gezond je machines zijn en plan je herstellingen efficiënt in.

Gibit Solutions

Ternesselei 229 -2160Wommelgem

De IT-wereld wordt steeds complexer. Bedrijven vechten tegen snel stijgende datacenterkosten, wildgroei van allerhande servers en een lange marktintroductie door logge infrastructuren. Raadpleeg IT consultant Gibit Solutions voor een ...

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Cleanit werd in 2000 door Thomas Allard opgericht. Wij bieden onze diensten aan in de provincie Antwerpen en zijn gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren en traphallen.

Frost Koeltechniek

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Frost Koeltechniek is uw specialist voor installatie, onderhoud en herstel van:Airco-en warmtepomp Koel-en vriesinstallaties voor Ventilatiesystemen in burelenZwembadwarmtepompen

Aston Martin Michiels

Autolei 322 -2160Wommelgem

In het Aston Martin gamma vindt u de unieke One 77, de robuuste V12 Zagato, de krachtige Vantage wagens, de prachtige DB9, de elegante Rapide S, de sportieve Vanquish en de pittige, unieke "special editions"!

Van Den Bosch

Vremdesteenweg 99 -2160Wommelgem

Van Gaever

Van Tichelenlei 49 -2160Wommelgem

Garage Thuy Wommelgem

Herentalsebaan 495 -2160Wommelgem

Onze Concessie te Wommelgem vertegenwoordigt de merk Volkswagen en Skoda. Wij zijn verkoopspartner voor Volkswagen en onderhoudspartner voor Volkswagen en Skoda.