U zocht op: onderhoud van installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Con-form

Oeyvaersbosch 21 -2630Aartselaar

Dsg Belgium

Vluchtenburgstraat 11 -2630Aartselaar

DSG Belgium waakt worldwide over de engineering, de kwaliteit en de service geleverd door alle DSG entiteiten. DSG biedt met maatwerk de oplossing voor al uw hoog-, midden- en laagspanningsprojecten.

Aqua Engineering

Antwerpsesteenweg 120 -2630Aartselaar

Pompen en toebehorenPompen voor alle toepassingenVolledige installatiePlaatsing, onderhoud en naservice

Bevex

Antwerpsesteenweg 50 -2630Aartselaar

Bij bevex kan u terecht voor alle mechanisch en elektronische beveiliging

De Bie-veba

Ingberthoeveweg 3 C-d -2630Aartselaar

Wij plaatsen centrale verwarming en sanitair. Onze firma heeft zich gespecialiseerd in grote projecten en onderhoudscontracten voor flatgebouwen en appartementen. Bij onze referenties kunt u zien dat wij al veel ervaring hebben opgedaan.

Staxs Belgium

Helststraat 51 -2630Aartselaar

CCSBE is de marktleider op het gebied van cleanrooms in België. Producten zijn uit voorraad leverbaar. Groot gamma, haarkapjes, wipes, handschoenen, desinfectans en biocides, steriele alcohol,inox meubilair, kleefmatten, cleanroom

Accessori

Helststraat 37 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie

Boomsesteenweg 75 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie is leverancier en installateur van alle mogelijke dock- en doortoepassingen terug te vinden in een industrieel karakter. Van sectionaalpoorten tot high-tech snelle roldeuren, van laadbruggen tot wielblokkeersystemen en stalen...

Verligro

Antwerpsesteenweg 29 -2630Aartselaar

Verligro verwarming airco cv Sanitair koeling onderdelen ketels

Abati Ind.

Ingberthoeveweg 19 -2630Aartselaar

Installateur energiezuinige technieken Een optimale klimaatbeheersing dankzij verwarming, koeling en ventilatie is essentieel in elk gebouw.

Van Weert Service

Industrieweg 10 -2630Aartselaar

VWS TechnicS zorgt sinds 2002 voor vakkundig onderhoud aan alle soorten horecatoestellen.Onze professioneel geschoolde technici voeren voor u werkzaamheden uit aan toestellen van alle merken, voor zowel de warme als koude keuken.

Snox Automation

Helststraat 156 -2630Aartselaar

Snox : Automated Guided Vehicles.SNOX Engineering Group develops and integrates AGVs (automated guided vehicles) and provides 3D simulation and automation solutions.

Garage Van Camp

Boomsesteenweg 73 -2630Aartselaar

Nys Machinery Equipment

Antwerpsesteenweg 55 -2630Aartselaar

Nys Machinery is uw partner voor friteuses en bakwanden, pizza-ovens, saladiers, dampkappen, fornuizen, koeling (o.a. koeltogen, koel - en diepvrieskasten, enz) ...

Roofcover

Mastboomstraat 12 -2630Aartselaar

Als geregistreerd aannemer verzorgt de firma Roofcover uit Aartselaar bij Antwerpen al uw dakwerken en gevelbekledingen. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine werken, complex en eenvoudig, nieuwbouw, afbraak en renovatie.

Siecom

Industrieweg 1 -2630Aartselaar

Telecomintegrator SieCom biedt als leverancier van Siemens Open Communication-platformen en Panasonic IP-telefooncentrales toekomstgerichte telecommunicatieoplossingen aan, en vult deze aan met een ruim assortiment aan randapparatuur.

Construct Group Company

Antwerpsesteenweg 19 -2630Aartselaar

Janssens.s

Pierstraat 348 -2630Aartselaar

Manou Rottiers Services

Kleine Grippe 20 -2630Aartselaar

Verkoop je woning slim, richt met kartonnen meubels in.