U zocht op: onderhoud van installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gimo

Hendrik Heymanstraat 17 -3920Lommel

Gimo doet aanleg en planberekening van beregeningsinstallaties op sportvelden, weilanden, maneges., maar de grote specialiteit is de beregening voor privé-tuinen, van klein tot groot.

Airline

Balendijk 191 -3920Lommel

Studie, levering, plaatsing & onderhoud van airconditioning, warmtepompen, ventilatie & luchtbehandeling voor residentiële-, commerciële- en industriële toepassingen.Wie 5 JAAR GARANTIE geeft, heeft niets te verbergen!

Security Alarm & Services

Koeketerstraat 7 -3920Lommel

Ruime ervaring in installatie en onderhoud van - Inbraakpreventie- Brandbeveiliging- Camerabewaking

E³v

Konijnenpijp 89 -3920Lommel

Vreda

Lodewijk De Raetstraat 46 -3920Lommel

Vreda is de referentie voor alle professionals die op zoek zijn naar hogedruk apparaten, onderdelen of ander toebehoren. Ook voor herstelling en onderhoud van hogedrukreinigers, kan u bij Vreda in Lommel terecht.

Berkmans

Kattenbos 133 -3920Lommel

BVBA Berkmans is een familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzet, afbraak en infrastructuurwerken. Berkmans is sinds 1995 uitgegroeid tot een referentie binnen hun vakgebied. De combinatie van mensen, machines en kennis .

Autobedrijf Geuens

Louis Pasteurstraat 9 -3920Lommel

Vekemans Groep

Balendijk 218 -3920Lommel

Enter a brief description of your site here HOME keyword1,keyword2,vekemans,vekemans,vekemans,vekemans,keyword7,keyword8,keyword9,keyword10,

Trekhaak-punt

Waterrijtstraat 19e -3920Lommel

Onze trekhaakkabelbomen en de bijhorende modules zijn speciaal ontworpen om veiligheid, stevigheid en duurzaamheid optimaal te combineren.

Bergs Metaalwerken

Gerard Mercatorstraat 24 -3920Lommel

Idt Europe

Eekhoornstraat 22 -3920Lommel

Air Climate Klimaatbeheersing

Oude Vosvijvers 20 -3920Lommel

"Gepassioneerd door klimaatbeheersing en koeltechniek. Uitwerken en berekenen van leef- of werkruimte zodoende u beschikt over de geschikte apparatuur. Vakkundigheid in uitvoering omdat we beschikken over de nodige vakbekwame cert

Tf Hekwerken

Rembert Dodoensstraat 33 -3920Lommel

Lm - Hekwerk

Balendijk 256 -3920Lommel

LM Hekwerk is actief in het leveren en plaatsen van afsluitingen, poorten, automatisaties en toegangscontrole.

De Vries

Gerard Mercatorstraat 36 -3920Lommel

infoware Infoware is a privately owned company, based in Antwerp, Belgium. Our dedicated team of skilled professionals offers you the best networking and security solution, using a portfolio of best-of-breed products: Firewall/IPSec VPN appliances In

Marola

Stationsstraat 176 -3920Lommel

Wvc

Balendijk 245 -3920Lommel

Autoglass Center Noord-limburg

Louis Pasteurstraat 19 -3920Lommel

Welkom bij AutoGLASS Center, Dé specialisten in reparatie van autoruitschade. Een ster in uw autoruit? of erger nog: een barst? Wij repareren of vervangen uw autoruit zodanig dat van de schade niets meer te zien is!

Soloya

Lodewijk De Raetstraat 83 -3920Lommel

Solarline

Balendijk 191 -3920Lommel

Haal de zon in huis!Advisering, levering en plaatsing van hoogwaardige photovoltaïsche zonnepanelen tegen de beste prijskwaliteit verhouding voor residentiële-, industriële- en agrarische sectoren.

Elveco

Rodekruisstraat 15 -3920Lommel

ELVECO is uw specialist in elektriciteitswerken, zowel voor particulieren als bedrijven.

Eurosigns Bvba

Binnensingel 38 -3920Lommel

Een bron van ideëen, ervaringen en verrassingen. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een gepast geschenk, en mocht dit nog niet voldoende zijn kun je bij ons ook altijd terecht met je eigen idee, wij zorgen voor de uitvoering.

Derdaele +

Gerard Mercatorstraat 24 -3920Lommel

DERDAELE INDUSTRIELE GEBOUWEN is een jong, dynamisch en toonaangevend onderneming die gespecialiseerd is in het realiseren van industriële gebouwen, industriebouw, staalbouw, utiliteitsbouw, bedrijfshallen, kantoren, industriehallen,...

De Ceuster & Co

Gerard Mercatorstraat 26 -3920Lommel

Bouwmachines De Ceuster nv verhuurt bouwkranen en bouwliften, hijslieren en toebehoren voor de bouwindustrie.

Polydak Ii

Marie Curiestraat 75 -3920Lommel

Polydak beschikt over meer dan veertig jaar expertise in platte daken. Wij zijn de absolute pionier voor het gebruik van PVC dichtingsmembraan op platte daken.