U zocht op: onderhoud van installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


D´hoedt Hugo

Steenbakkersstraat 13 -8400Oostende

D´Hoedt in Oostende staat in voor al uw onderhoud en herstellingen aan uw verwarmingsketel. Ook voor uw sanitair en het plaatsen van zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Of plant u eerder een renovatie van uw badkamer?

Arnold Cv Devriendt Dirk

Arthur Vanhouttelaan 19 -8400Oostende

U kunt bij ons terecht voor condensgasketels, waterverwarmers, boilers, keuring gasketels en hernieuwbare energie, zoals zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen.

Seys & Co

Torhoutsesteenweg 634 -8400Oostende

Comfortabel door het leven met Seys & Co! Onze vakmannen helpen u graag uit de nood met uw vraag rond centrale verwarming, sanitaire installaties, het opsporen van lekken, ontstopping, renovaties, onderhoud en depannage of stookplaatsen.

Ital Mobiel

Torhoutsesteenweg 603 -8400Oostende

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aankoop, onderhoud of herstelling van uw Alfa Romeo, Lancia of Fiat personen-of bedrijfswagen.Tevens kunnen eigenaars van Fiat mobilhomes bij ons terecht voor hun onderhoud, aankoop accesoires en info.

Sanitrend

Verenigingstraat 39 -8400Oostende

Sanitrend is een bedrijf dat gegroeid is door de jaren heen naar een serieuze onderneming met een klantenbestand om U tegen te zeggen. Gestart als klein installateur (eenmanszaak) voor particuliere woningen zijn we vandaag gegroeid tot een ...

Jmd Technics

Paul Michielslaan 73 -8400Oostende

Mares Electriciteitswerken

Voorhavenlaan 39 -8400Oostende

Kwaliteit en oog voor detail maken het meer dan de moeite waard om met ons in zee te gaan voor al uw verbouwingen, nieuwbouwprojecten, onderhoud van gebouwen, industriële projecten, enz

Xital

Madeliefjeslaan 33 -8400Oostende

Woca

Dokter Paul Janssenlaan 1 -8400Oostende

Met de speciaal ontwikkelde vloerproducten van WOCA blijven houten vloeren mooi en degelijk beschermd. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor de voorbehandeling, de basisafwerking en het onderhoud van verschillende vloeren en houtsoorten.

Manforce

Annemie Brackxstraat 12 -8400Oostende

Welkom bij MANFORCE - Jouw Partner in Efficiënte Renovaties! Onze gedntegreerde aanpak coördineert isolatie, pleisterwerk, schilderwerk en meer, minimaliseert vertragingen en maximaliseert efficiëntie. Met hoogwaardige materialen

Helsmoortel Rik & Nick

Leeuwerikenstraat 182 -8400Oostende

Hd Elektriciteitswerken

Chrysantenstraat 101 -8400Oostende

Algemene elektriciteitswerken, automatisatie, onderhoud, renovatie. Van nieuwbouw, particuliere installaties en van KMO's 77 depanage

Mobi Technics

Joseph Plateaustraat 8 -8400Stene

Alles voor uw mobilhome, van zonnepaneel tot generator Mobi Technics, alles voor de mobilhome, caravan en camper mobilhomes,campers,caravans,zonnepanelen,generator,mobil home, camper, mobitechnics, mobi technics, oostende, caravan, urbano,bagagerek,m

Matemi

Kuifeendstraat 26 -8400Oostende

Tomic

Torhoutsesteenweg 12 -8400Oostende

Clemaco Trading

Sint-sebastiaansstraat 5 -8400Oostende

Oostende - ContactClemaco Energy Systems in Oostende brengt de zon bij u thuis met diverse zonne-energie systemen en panelen.

Lingier Computerservice

Zandvoordeschorredijkstraat 99 -8400Oostende

Bent u een KMO of zakelijke ICT-gebruiker ? Business Gebruikt u thuis een PC ? Retail Industriezone 2 Zandvoordeschorredijkstraat 99 8400 Oostende

Multimat

Elisabethlaan 4 -8400Oostende

Tuinplanning Seys

Zandvoordeschorredijkstraat 44 -8400Oostende

Vansevenant - Vandamme

Aimé Liebaertstraat 32-34 -8400Oostende

Deschoemacker Peter

Thomas Van Loostraat 42 -8400Oostende

P-events is Uw partner voor al uw evenementen, feestjes, beurzen, ...

Decoratie Van Loo

Torhoutsesteenweg 81 -8400Oostende

Decoratie Vanloo, uw partner op het gebied van decoratie!Ruime keuze: decoratie, behang, overgordijnen, verven, vloerbekleding, tafellinnen en badtapijten.

Tankstation Vermeire

Torhoutsesteenweg 693 -8400Oostende

Urbano

Duinkerkseweg 20 -8400Oostende

Urbano Motorhomes in Oostende en Aarschot is specialist in verhuur en verkoop van mobilhomes.

Sais

Toekomststraat 9 -8400Oostende

Clemaco Contracting

Sint-sebastiaansstraat 5 -8400Oostende

G. De Preter

Annemie Brackxstraat 9 -8400Oostende

Bij NV G. De Preter is men gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, elektrische- en sanitaire installaties. Dit met tal van referenties in de appartements- en woningbouw, zowel in de private als in de openbare sector.

Vosco

Karperstraat 2 -8400Oostende

Bij Vosco vind je tuinmeubelen vervaardigd uit gegoten aluminium; daarmee zijn we uniek in Europa. Daarnaast is Vosco invoerder van Zuidafrikaanse wijnen in de hoedanigheid van zowel groothandel als detailhandel.

Placora

Torhoutsesteenweg 548 -8400Oostende

Placora - Kunststof voor bouw en industrie, signalisatie en milieu Placora Placora, kunststof, signalisatie, pictogram, verkeersbord, binnensignalisatie, buitensignalisatie, werfsignalisatie, buizen, buis,dakgoot, dakgoten, recyclage, rubber, plastic

Automaticals Consulting

Pareloesterlaan 25 -8400Oostende

Elektrische schema`s tekenen wordt kinderspelProbeer het gratis uit en overtuig jezelf

Unicars

Torhoutsesteenweg 710 -8400Oostende

Noordzee Kranen En Transport

Ankerstraat 4 -8400Oostende

Noordzeekranen: Noordzee Kranen en Transport, Ankerstraat 4 8400 Oostende, tel 059/32 01 00, info@noordzeekranen.be Noordzeekranen :: Kranen :: kraanverhuur :: transport :: Oostende :: hoogtewerkers :: vorkliften :: yachting

Verhelst Machines

Oudenburgsesteenweg 106 -8400Oostende

Gevelstenen, isolatie, dakpannen, gevelbekleding, .... een greep uit ons gamma van bouwmaterialen! Ook tegels, betonklinkers, mozaïek, grootformaattegels, metrotegels, natuursteen behoren tot de uitgebreide collecties in de Verhelst.

Verhelst Aannemingen

Oudenburgsesteenweg 106 -8400Oostende

Verhelst is één van de grootste handelaars in bouwmaterialen met veel vertakkingen in tal van sectoren.

Ultra Clean

Edward Vlietinckstraat 10 -8400Oostende

Dagelijkse & periodieke schoonmaak vanresidenties, winkels, magazijnen,kantoren en andere panden.Opfrissen en/of jaarlijkse groteschoonmaak van woningen, appartementenen de tweede particuliere verblijvenOpkuis na nieuwbouw.

Sanecal

Archimedesstraat 60 -8400Oostende

Sanecal wordt opgericht in 1967. In die begindagen legt oprichter Eugeen Castelein zich toe op centrale verwarming en sanitair.Op uitdrukkelijke vraag van de klantenkring neemt hij al snel ook elektrische installaties en airco´s voor zijn rekening.