U zocht op: onderhoud verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Colonne & Vaganee

Geerdegem-schonenberg 357 -2800Mechelen

Installatie en onderhoud van verwarming, airconditioning en sanitair

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Services Winnie Peter Schoonejans(swips)

Mastellestraat 39 -3020Herent

centrale verwarming, sanitair installateur, waterbehandeling

Ddg

Kolonel Begaultlaan 43 -3012Wilsele

DDG produceert, installeert en onderhoudt kachels & inbouwhaarden die aangesloten zijn op de centrale verwarmingssystemen in particuliere woningen.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Kevin Beeckman

Hondsbergen 44 -3080Tervuren

Wij zijn een jong, groeiend bedrijf gespecialiseerd in sanitaire installaties en centrale verwarming. Dit doen wij zowel in nieuwbouw als in renovaties. Naast de volledige installatie of renovatie kan u ook op ons rekenen voor herstellingen

Van Espen Marc

Oude Aarschotsebaan 90 -2221Heist-op-den-berg

Wij zijn de specialist in industriële en residentiële klimaatregeling. Ons bedrijf biedt ook diensten aan in de installatie, onderhoud en herstellingvan verwarming, airconditioning en ventilatie.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver