U zocht op: onderhoud verwarming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Vansant J V Electriciteitswerken

Nijverheidsstraat 29 -2260Oevel

Vansant J.V. elektriciteitsbedrijf indutrie elektrische installaties, hoogspanningscabines, groothandel elektrische benodigdheden, depannage elektrische installaties, electrische installatie, electriciteit, brandmelders, computerbekabeling, glasvezel

Deservis

Lammerdries 3 -2440Geel

Devis Group is één van de grootste HVAC installatiebedrijven in België. Met 280 werknemers, is de groep actief in de industriële, commerciële, particuliere en publieke sector.

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Van Espen Marc

Oude Aarschotsebaan 90 -2221Heist-op-den-berg

Wij zijn de specialist in industriële en residentiële klimaatregeling. Ons bedrijf biedt ook diensten aan in de installatie, onderhoud en herstellingvan verwarming, airconditioning en ventilatie.