U zocht op: ontwerp kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Antiques & Design

Vossendaal 3 -2440Geel

Antiques & Design is gespecialiseerd in interieurinrichting van restaurants en andere horecazaken. Een binnenhuisinterieur moet voldoen aan zeer specifieke eisen: comfort, stijl, uitstraling, prestige.

Calrissia

Kleinhoefstraat 5 -2440Geel

Context

Kievermont 6 -2440Geel

Voor borduur en zeefdruk op promotiekleding leveren wij voor u de beste kwaliteit, met garantie. Onze reclamekledij stopt niet bij een T-shirts. Er is nog zoveel meer. Voor uw promotiecampagne of relatiegeschenk staan wij klaar met advies.

Aroma Communicatie

Dr.-van De Perrestraat 176/178 -2440Geel

Go! 4 It | webdesign & -hosting, grafische ontwerpen, drukwerk en publiciteit, mediaplanning.

Phobos En Actor

Grotesteenweg 3 -2440Geel

Of je nu een nieuw logo of complete huisstijl nodig hebt, hoger wil scoren in Google of wil uitpakken met een nieuwe website: Phobos & Actor, jouw betrouwbaar marketingbureau, staat voor je klaar. Laat ons jouw visie omzetten in tastbare resultaten.

Sign Anthoni

Marterstraat 14 -2440Geel

U kan bij ons terecht voor alle reclamewerken, printwerk, freelance opdrachten, .

It Takes 2 Events

Borgeleien 27 -2440Geel

It Takes 2 Events BVBA van verhuur springkasteel tot tenten.

C-electronics

Dennenstraat 39 -2440Geel

Reeds 14 jaar actief in de industriële automatisatie, vooral in de papier en de kuntsof, plastics sector. PLC sturingen, Drivers en motoren, Motion control, Visualisering en Proces Controle en Productie opvolging, Data logging, Computer en netwerken.

Netropolix

Kleinhoefstraat 11 -2440Geel

Bij Netropolix zijn we ervan overtuigd dat IT moet kunnen werken als het licht. Als je op het knopje duwt, zou het probleemloos op de achtergrond moeten werken terwijl jij je dagelijkse business runt

Vinus

Liessel 4 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Roland Dg Emea

Bell-telephonelaan 2 -2440Geel

Roland DG Benelux is een dochteronderneming van Roland DG Corporation in Japan. Roland DG Corporation produceert grootformaatprinters, snijplotters, geïntegreerde print- en snijtoestellen, 3D-printers, graveertoestellen, freesmachines en metaalprinters

Biqs It

Rauwelkoven 87 -2440Geel

BIQS, sinds 2008 de partner in automatisatie van je bedrijfsprocessen

Caers Security

Rijn 149 -2440Geel

Caers Security is vakman in het plaatsen van elektronische beveiliging. Erkend installateur door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken voor het plaatsen van alarmsystemen en camerabewaking.

Covr

Kleinhoefstraat 11 -2440Geel

Hallo, wij zijn COVR. Wij maken solide, efficiënte IT-oplossingen die helpen wetenschappelijke en medische verenigingen om hun lidmaatschap netwerken te beheren en organiseren van conferenties.

Phobos

Grotesteenweg 3a -2440Geel

Reclame en marketing doen renderen? Wilt u ook meer succes in uw onderneming? Meer klanten en een betere klantenbinding? Uw communicatie sterker, sneller en effectiever? Erkend reclame, communicatie & marketing adviesbureau - Phobos Herentals, België

Vanhout

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen. Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten...

Compro

Diestseweg 39 -2440Geel

Computers hardware computers software zakcomputers portables lap tops computers micro notebooks pcs personal computers computers hobby computers algemeen computers draagbaar computers home computers kantoor computers personal computers draagbaar ruggedi

Aannemingen Janssen

Van-doornelaan 2 -2440Geel

Aannemingen Janssen nv heeft, met zijn meer dan 80 jarige ervaring, zich gespecialiseerd in residentiële bouw, bouwen aan de zorg, utiliteitsbouw, industriebouw, en in de waterbouwkundige- en burgerlijke bouwkundewerken.

Digivision

De-billemontstraat 78 -2440Geel

ClearMedia zorgt voor hard- en software, onderhoud en beheer hiervan, beveiliging, backup en vooral ook uitermate hoge beschikbaarheid. Dit zijn geen loze beloften, maar keiharde feiten.

Fien & Fons

Dr.-van De Perrestraat 31 -2440Geel

Amplio

Wolkenstraat 21 -2440Geel

4infinity

Liesdonk 5 -2440Geel

Eagle Mobilty biedt U een professionele oplossing voor prive vervoer.