U zocht op: ontwerp kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Xgi

Landbouwstraat 1 -2490Balen

XGI is jonge dynamische onderneming met als kernactiviteit het uitwerken van visualisatie projecten en technisch ontwerp- of tekenwerk.

Kantara

Wezelbaan 55 -2490Balen

Kantara adviseert opdat u met correcte communicatiedragers uw doelgroepen optimaal informeert. Naast advies staan wij in voor creatieve conceptontwikkeling, copywriting, grafisch ontwerp en webdesign van uw dragers.

Drukkerij Moons

Stationsstraat 16 -2490Balen

Wij zijn een allround drukkerij, waardoor het ganse proces vanaf de bestelling in eigen huis gebeurt: prepress (opdracht drukklaar maken), drukken of printen en afwerking. Een vaste opdracht, een eigen ontwerp of iets laten ontwerpen.

Xod

Gerheide 22 -2490Balen

Ero-expo

Breden Els 2 -2490Balen

Groothandel & import in Party en Event accessoires Partystuff - Groothandel & import in Party en Event accessoires Groothandel & import in Party en Event accessoires

Tradware

Fabiolalaan 5 -2490Balen

Vertalen en redigeren van teksten van het Engels en/of Spaans naar het Nederlands/Vlaams. Reviseren van Nederlandse en Vlaamse teksten. Beëdigd vertaler voor het Engels. Gespecialiseerd in medische en chemisch/farmaceutische onderwerpen.

Molenschot Industriebouw

Nijverheidsstraat 5 -2490Balen

Molenschot Industriebouw is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen met of zonder kantoren, staalbouw & betonbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, industriehallen & productiehallen, logistieke gebouwen, showrooms en autogarages.

Dillen Bouwteam

Puttestraat 15 -2490Balen

Dillen Bouwteam is een echte renovatiespecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn vooral sterk in totaalrenovaties, waar we met een strakke coördinatie de uitvoering van alle werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien ...