U zocht op: opleiding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Jurgen Van Hover

Kareelstraat 102 -9300Aalst

Van Hover Concept is als enige in België gespecialiseerd in autosportmarketing. Wij regelen voor u een professionele sponsoring in de autosport en vormen een rechtstreekse link tussen uw bedrijf en de vele CEO`s in de wereld van de racerij.

Ithaka-be

Hongersveldstraat 8 -1700Dilbeek

Ithaka staat voor:NLP opleidingen en workshops voor teamleaders, managers en trainer/coaches, waarin zelfkennis, creativiteit, samenwerking, communicatie, motivatie en leiderschap ruim aan bod komen

I.d.e.a.s. Bedrijfsadvies

Veilinglaan 46 -1861Meise

Management-, organisatie-, bedrijfs- en IT advies. Opleidingen in management en IT. Marketing- en communicatie advies. E-business. Aan- en verkoop van bedrijven.