U zocht op: opslag bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Servaes Services

Aarschotsestraat 47 -1800Peutie

Ontdek waarom al + 25.000 gezinnen & bedrijvenkozen voor verhuisfirma Servaes Services

Bedrijvencentrum Vilvoorde

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

BC Vilvoorde biedt een professionele omgeving waarin zakendoen centraal staat. De kostendelende formule beperkt uw vaste kosten. Soepele contracten zonder lange vaste termijnen. Doorgroeimogelijkheden naar grotere ruimten.

Nearly New Office Facilities

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

D&C services is een dienstverlenende onderneming gespecialiseerd in verhuismanagement en inrichtingsmanagement. Van inventarisatie van behoeften tot co?rdinatie van alle inrichtingswerken verzorgt D&C services de nodige activiteiten.

Neovia Logistics Services International

Steenstraat 20 -1800Vilvoorde

Neovia is een wereldwijde, industriële logistiek bedrijf.

Transmoove

J. Monnetlaan 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Vandergoten is gespecialiseerd in nationale en internationale priv?- en kantoorverhuizingen. Via het zusterbedrijf, Your Mover Logistics : opslag van priv?- en kantoormeubilair, uitleveringen en montages van nieuw meubilair.

Your Mover Logistics

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Logistics verleent opslagdiensten en beheert de stocks van klanten. De goederen die opgeslagen worden zijn voornamelijk kantoormeubilair, mailing-goederen en archieven. Daarnaast is het bedrijf sterk in overslag, uitleveringen en montages

Healthconnect

Luchthavenlaan 25b -1800Vilvoorde

HealthConnect is een Belgisch bedrijf met diepe expertise in software-ontwikkeling, eHealth-integratie en project management in de gezondheidssector.