U zocht op: opslagplaats huren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen

Meersbloem-melden 46 -9700Oudenaarde

Het bedrijvencentrum biedt aan starters ondermeer de kans om op een zeer voordelige manier in de zakenwereld te stappen en biedt de noodzakelijke infrastructuur, dienstverlening en begeleiding aan om hun activiteit te ontwikkelen.

Delcatransport

Lar Blok A6 -8930Rekkem

Wij zijn een transportbedrijf van zeecontainers en groupage, gelegen aan de Franse grens op amper 1 km van de E17. Onze klanten zijn gesitueerd hoofdzakelijk in België en Frankrijk.Wij hebben ook stockageruimte.Wij leveren brandhout aan huis.

Kestelyn-devos

Berchemweg 41 -9700Oudenaarde

Kestelyn - Devos is een dynamische firma, gespecialiseerd in het bouwen van industriegebouwen, kantoorgebouwen, magazijnen, sporthallen, opslagplaatsen, luifels, ...

Depriester - Deco-rent

Oudenaardebaan 14 -9690Kluisbergen

Aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw bouwspecialiteiten werktuigen professioneel verhuur diversen verhuur bouwmachines verhuur machines professioneel verhuur mortelproducten uitzetvoegprofielen betonhulpstoffen industriebouw prefab industriebou

Omgevingswerken Scherpereel

Kievitstraat 16 -8790Waregem

Onze onderneming is in de laatste 15 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner in alle werken rond uw gebouwen, zowel openbaar, industrie als privé kan u op ons beroep doen.

Tgl Cleaning Services

Ezelbrugstraat 61 -8930Menen

Wij bieden een hoge standaard schoonmaak en onderhoud aan.Ons professioneel team staat ter uw beschikking voor alle soorten schoonmaakwerk.

Dewarent

Pitantiestraat 105 -8792Waregem