U zocht op: organisatie van congressen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cum Laude Organisatiebureau

Beningstraat 51 -2230Herselt

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty...

The Lake

Mereldreef 1 -3140Keerbergen

Wenst u een eenvoudig gerecht, of een uitgebreid menu? Heeft u zin in een frisdrank, een lekker kopje koffie, of een wijntje uit ons uitgebreid gamma van zowel franse klassieke wijnen als wereldwijnen?

Aldhem

Jagersdreef 1 -2280Grobbendonk

Voor de organisatie van een seminarie of symposium beschikt Aldhem over 10 geklimatiseerde vergaderzalen voor 10 tot 500 personen

Het Kasteel Van Nieuwland - De Postiljon

Beemdenstraat 61 -3200Aarschot

Gelegen in een uniek groen kader langsheen de oevers van de Demer bieden wij een onberispelijke service op vlak van hotel, seminarie, feesten en restaurant.

Eventboosting

Begijnenstraat 39 -2800Mechelen

Concept building, teasing campaigns & event management

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Sportoase Philipssite Leuven

Philipssite 6 -3001Leuven

Sportoase uw partner bijuitstek voor al uw seminaries,bedrijfsfeesten, events ofproductvoorstellingen.Het bedrijfsgerichte onthaal van onsteam verzekert elke deelnemer van eenintegrale kwaliteitsaanpak.