U zocht op: personeel constructie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dosign Engineering

Uitbreidingstraat 60-62 -2600Antwerpen

Voordelen van projectsourcingMet meer dan 30 jaar ervaring kennen we het speelveld en de spelers in de technische projectsourcing. We weten hoe we de beste engineers met mooie engineering projecten verbinden.

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Mourik

Groenendaallaan 399 -2030Antwerpen

Mourik - Grondverzet, Wegenbouw, Burgerlijke bouw, Utiliteitsbouw, Industriële reiniging, Mechanisch werk, Milieutechniek, Betonreparatie, Beton conservering, Projectontwikkeling, Speciale producten Mourik - Home

Annix

Olmenlaan(kie) 11 -9130Beveren

Artes Prefab

Burchtstraat 99 -9150Kruibeke

Dse

Aartselaarstraat 16 -2660Antwerpen