U zocht op: presentatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Nijbergen

Motstraat 72 -2800Mechelen

Opgericht in 1974 als toeleverancier voor de meubelindustrie, ontwikkelde het bedrijf al snel een specifieke niche-markt binnen deze industrie.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Yellow-red Kv Mechelen

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

KV Mechelen is de legendarische voetbalploeg uit de Belgische eerste klasse. Kom op Malinwa kijken naar je favoriete clubiconen!

Bis Business Information Systems

Zandvoortstraat 23 -2800Mechelen

BIS, de grootste System Integrator voor het inrichten van presentatie, informatie en communicatieruimtes, levert high-end AV&ICT totaaloplossingen en realiseert AV&ICT solutions, conference systemen en digital signage oplossingen.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Wodan Screen

Brusselsesteenweg 306 -2800Mechelen

Wodan screen & sign is een allround zeefdruk- en reclamebedrijf te Mechelen, dat al jaren actief is in de sector, Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor al uw reclame-uitingen zoals autoreclame, beletteringen, bedrijfskleding, ...