U zocht op: regio

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


On Time Solutions

Kattendijkdok-oostkaai 5 -2000Antwerpen 1

Op zoek naar de koerierdienst voor al uw opdrachten. On Time is uw logistieke communicatie.

Ibeve - Regiozetel Antwerpen

Entrepotkaai 15 -2000Antwerpen 1

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.

Chips

Sint-antoniusstraat 35 -2000Antwerpen

Aquasam is jouw superheld voor d? renovatie van de badkamer van je dromen in de regio Antwerpen.

Marcon Group

Amerikalei 133 -2000Antwerpen

Reeds jaren zijn wij gespecialiseerd in het kopen en verbouwen van kleinetot middelgrote appartementsgebouwen in het bruisende hart van Antwerpen,alsook in de regio groot Antwerpen.

Distri Phone

Ijzerenwaag 10 -2000Antwerpen 1

Reeds 20 jaar is Distri-Phone uit de regio Antwerpen (België) een gecertificeerd integrator van telefooncentrales (traditioneel, IP of mix) (Samsung, start met DCS reeks nu OS 7000 officeserv reeks en NEC, SV8100), netwerken en bewakingscamera`s.

Vivaldis Interim

Frankrijklei 126 -2000Antwerpen

In elk Vivaldis-kantoor - ook in uw regio - werken uitzendconsulenten die u en uw bedrijf graag beter leren kennen. Daar besteden ze extra aandacht aan.

Inter Real Estate Trusty

Lange Gasthuisstraat 35-37 -2000Antwerpen

ROBELCO Projectontwikkeling koopt gronden op strategische locaties in de regio Brussel, Antwerpen en Mechelen. ROBELCO bouwt hierop kantoren, winkels of semi-industriële bedrijfsgebouwen, om deze te verhuren en éénmaal verhuurd te verkopen

Atelier Sartoria - Terzi

Sint-jorispoort 28 -2000Antwerpen 1

Sartoria is gespecialiseerd in het retoucherenvan alle type kleding voor kledingzakenalsook voor particulieren,ophaal en leveringsdienst voor winkels inregio Antwerpen.

Renozen

Oude Leeuwenrui 8 -2000Antwerpen 1

RenoZen, uw specialist in badkamerrenovaties regio Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie van badkamers en keukens en beperken onze renovatieactiviteiten tot de provincie Antwerpen.

Digital Impact

Britselei 62 -2000Antwerpen 1

Onze diensten: Van de ontwikkeling van uw huisstijl en grafische ontwerpen tot en met hosting, webdesign & development, CMS (Content Management System), ASP en .Net webapplicaties, SEO (Zoekmachine optimalisatie) en Internet Mark