U zocht op: regio

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen

Koningin Elisabethlei 22 -2018Antwerpen

Als uitvoerder van het economisch beleid van de provincie Antwerpen kiest POM Antwerpen resoluut voor de versterking van het ondernemerschap door het weldoordacht zoeken naar en ontwikkelen van ruimte voor bedrijvigheid.

Vinatera

Coebergerstraat 9 -2018Antwerpen

We werken enkel rechtstreeks met onze wijnboeren. We kennen ze persoonlijk net zoals hun werkmethodes, hun wijnhuis en hun wijngaarden hebben we bezocht.

Vision On Safety

Solvynsstraat 45 -2018Antwerpen 7

Wij maken veiligheid zichtbaar op de werkvloer. Daarom hebben we Vision On Safety opgericht, om de stroom van kritische veiligheidsinformatie naar de mensen op de werkvloer te verbeteren met behulp van interactieve communicatie.

Elegis - Huybrechts, Engels, Craen En Vennoten B.v

Mechelsesteenweg 64 -2018Antwerpen 7

Drie advocatenkantoren, koplopers in hun regio, bundelen hun krachten en worden zo ??n van de meest vooraanstaande, onafhankelijke Belgische advocatenkantoren.De drie partners willen een naar maat gesneden, kwaliteitsvolle dienstverlening bieden.

Algemene Schilder- En Decoratiewerken Zemco

Zurenborgstraat 36 -2018Antwerpen

Zemco is al 40 jaar actief in de regio Antwerpen als specialist in schilderwerken en gevelwerken binnen en buiten. U kan bij ons terecht voor grote en kleine projecten, renovatie, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden.