U zocht op: regio

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Lgw Consult

Duffelsesteenweg 136 -2550Kontich

Uw kans ligt hier voor uw ogen maar gaat u ze durven grijpen ?Wordt financieel onafhankelijk!Vandaag hebt u de keuze !!

More Cash

Duffelsesteenweg 136 -2550Kontich

“Verander je leven vandaag en begin meer geld te verdienen !!

Lr Beauty Partner

Duffelsesteenweg 136 -2550Kontich

Wij zijn zelfstandige LR verkooppartners.Hoe wij daartoe kwamen LR heeft ons gewoon overtuigd! Want LR biedt niet alleen fantastische producten voor aantrekkelijke prijzen, maar ook nog een ondernemingsmodel, waarmee iedereen, z

Tecta Nova

Prins Boudewijnlaan 7 -2550Kontich

We zijn een jong bedrijf, maar met een pak ervaring op het dak. Dit zorgt voor de combinatie van de juiste drive en heel wat expertise.Ons team voert alle dakwerken uit in regio groot Antwerpen.

Gebroeders Vereecken

Kartuizersweg 2 -2550Kontich

Glashandel Vereecken NV te Kontich in regio Antwerpen heeft jarenlange ervaring in glas, glazen deuren en aluminiumconstructies.

Aurelium

Groeningenlei 16 -2550Kontich

Aurelium is een allround IT-partner voor KMO’s regio Antwerpen – Brussel - Gent. Onze diensten: computers, hardware en software, netwerkbeheer, IT support, IT audits, managed services, cloud services, printing solutions, IT training en IT consultancy

Z-store

Mechelsesteenweg 56 -2550Kontich

De Witte Keulemans

Ooststatiestraat 68 -2550Kontich

Al 20 jaar lang specialiseren wij ons in de renovatie van zowel platte als hellende daken met pannen, leien of roofing.

Amfibia

Duffelsesteenweg 229 -2550Kontich

Uw leverancier voor terraria en palludaria. Stipt onderhoud gegarandeerd. Zorg voor een aangename sfeer in de lobby of uw wachtkamer. 100% aftrekbaar als bedrijfsonkost, indien van toepassing in de werkomgeving.