U zocht op: regio

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Comfort Energy

Slachthuiskaai 28 -3500Hasselt

Comfort Energy heeft 50 jaar ervaring in de mazoutsector. Sinds 2011 zijn we de grootste onafhankelijke verdeler van kwaliteitsmazout in België. Met 19 filialen verspreid over het land zijn we altijd bereikbaar en in jouw buurt.

Vkw Limburg

Kunstlaan 16 -3500Hasselt

VKW, de christelijke werkgeversorganisatie VKW website home Français Deutsch Español English zoek zoek VKW regio's vkw Homepage antwerpen-mechelen brabant kempen oost-vlaanderen west-vlaanderen VKW Ledenwerking intro lid worden jong management activi

Mertens Faema

Luikersteenweg 365 -3500Hasselt

Verdeler van espresso machines Faema, grootkeukens Angelo Po en een groot gamma andere horeca toestellen.Opgericht in april 1974, is de NV Mertens Faema uitgegroeid tot één van de grote toeleveringsbedrijven van horeca-apparatuur in de regio.

Garage De Baets

Diepenbekerweg 20 -3500Hasselt

Garage de Baets is een onafhankelijke garage en betrouwbare autopartner voor de streek en regio Hasselt. Garage de Baets is de officiële dealer Suzuki, SsangYong, MG en Maxus.

Alternatief

Runkstersteenweg 134 -3500Hasselt

Iedereen die zich moeilijk op de arbeidsmarkt beweegt kan bij Alternatief terecht voor opleiding, werkervaring, werk en coaching. We versterken de kansen van werkzoekenden en werkenden in het ontwikkelen van hun loopbaan.