U zocht op: regio

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Himrey Screen

Torhoutsesteenweg 228 -8210Zedelgem

Uw partner in zeefdruk & digital printing: Textieldruk tot 6 kleuren, Digital printing: groot formaat stickers, spandoeken, werfborden, Grafische zeefdruk & digital printing, Stickers: voor promotie en langdurig gebruik, Werfborden: van 1 tot 10 mm.

S.e.s. - Van Acker

Kattestraat 20 -8210Zedelgem

Uw partner in Domotica, Beveiliging en Video-, Parlo- en Telefonie Van Acker bvba Domotica,Beveiliging,Videofonie,Parlofonie,Telefonie,proximedia van acker bvba Klantendienst Siedle Regio West-Vlaanderen. huidhoudelijke installaties. de Beveiliging v

Fierens

Remi Claeysstraat 1 -8210Zedelgem

Bent u op zoek naar een schrijnwerker voor daktimmerwerken regio Zedelgem? Dan zit u goed bij Fierens BVBA. Deze is en blijft de specialist in schrijnwerkerij voor woningen en appartementen.

Steve Blomme

Groenestraat 104 -8210Zedelgem

Alle dakwerken, Blomme Steve is een ervaren vakman uit de regio Brugge. Naast het uitvoeren en herstellen van alle dakwerken hebben wij de nodige kennis voor de renovatie van uw woning. Ook voor verbouwingswerken, betonwerken en gevelbezetting.

Airco Service

Faliestraat 40 -8210Zedelgem

Airco Service in Zedelgem, regio Brugge is verdeler van warmtepompen en airconditioning van Daikin. Wij verzorgen zowel de plaatsing als het onderhoud en de herstellingen. Door het gebruik van warmtepompen krijgt u comfort

Salons Denotter

Torhoutsesteenweg 76 -8210Zedelgem

Salons Denotter is al geruime tijd een trefpunt voor allerhande feesten: huwelijk, jubilea, familiefeest, banket, communie- of lentefeest, baby borrel, ... als ook voor vergaderingen, seminaries en congressen.