U zocht op: reinigen garages

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen

Q-clean

Kontichsesteenweg 63 -2630Aartselaar

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Q-clean

Brechtsebaan 36 -2900Schoten

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Leoreno

Paalstraat 51 -2900Schoten

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken.

Afrenovatie

Dwarsdreef 63a -2970Schilde

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken, ook maken ruimtes geluidsdicht.

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Van Den Bossche Martin

Klein-mechelen 22 -2880Bornem

Van Den Bossche Bornem België - Tegelbedrijf met een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt. Uitgebreide collectie in voorraad in het tegelbedrijf. Loop zeker eens langs bij Van Den Bossche tegelbedrijf in Bornem

Davasti

Turnhoutsebaan 346 -2110Wijnegem

Ilo Invest

Rue Campagne(mel) 76 -4633Soumagne

Elephortus

Grotesteenweg 617 -2600Antwerpen