U zocht op: reinigen installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

Domo Sports Grass

Industriepark-west 43 -9100Sint-niklaas

Domo® Sports Grass is het kunstgrasmerk voor sporttoepassingen van Sports & Leisure Group NV. Ons bedrijf ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert wereldwijd hoogkwalitatief kunstgras.

Purena

Populierenstraat 15 -9280Wieze

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Lb Elek

Hertstraat 73 -2860Sint-katelijne-waver

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

De Kobra

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

De Kobra is uw one-stop shopping adres voor systemen en service op het gebied van ventilatie voor keukens en verbruikszalen. Zowel horeca en grootkeuken, als de veeleisende particulier, vinden gegarandeerd hun gading in het veelzijdige aanbod

Was-co Car Cleaning & Handling

Galgestraat 12 -2800Mechelen

Wij bieden passende behandelingen voor zowel het interieur als het koetswerk van:Personenwagens, Monovolumewagens, Terreinwagens, Bestelwagen

Mbg

Laarstraat 16 -2610Antwerpen

AMART is een algemeen aannemersbedrijf voor bouw-, renovatie- en verbouwingswerken dat sinds juni 2007 deel uitmaakt van de CFE groep.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Baticom

Vilvoordelaan 155 -1830Machelen (brab.)

Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...