U zocht op: reinigingsservice

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen

Prestige Cleaning Service

Hollebeekstraat 128-130 -2660Hoboken (antwerpen)

ALGEMEEN SCHOONMAAKBEDRIJFIndustrie-Kantoren-BedrijvenScholen-Privé-TapijtreinigenZowel éénmalige als langdurige opdrachtenMachinaal & manueel-Professionelepoetsheren & poetsdames, kuisvrouwFACILITEITSERVICES(Uw probleem is ons probleem)

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Auto Cleaning Service - Pro-wash

Europark-oost 36 -9100Sint-niklaas

Om een compleet gamma te kunnen aanbieden ontstond in 2010 de samenwerking met Christ Wash Systems uit Duitsland. Europese wastunnels, roll-overs of trein en bus washes, voor ieder wat wils.

Solar Cleaning Services

Passtraat 71 -9100Nieuwkerken-waas

Uitmunten als bedrijf door grondige vakkennis te koppelen aan klantgerichte dienstverlening. Deze basisgedachte wordt door SCS reeds meer dan 20 jaar toegepast en heeft ervoor gezorgd dat wij in een brede regio rond Sint-Niklaas langzaam maar zeker..

All Cleaning Services Belgium

Egied Segerslaan 45 -2610Antwerpen

Onder kantoor schoonmaak vallen een aantal standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals reiniging van kantoormeubilair en sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunt u altijd extra werkzaamheden aangeven die u onder de kantoor schoonmaak wilt laten vallen.

Aronia

Kloosterstraat 114-1 -2000Antwerpen 1

Aronia Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf. Schoonmaak van kantoren, scholen, ziekenhuizen, warenhuizen... Reinigen van ramen, tapijt- en andere vloeren, reinigen na brand, waterschade...