U zocht op: renovatie gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..

Batsleer Gevelrenovatie

Groendreef 36 -9880Aalter

Ons motto luidt: "Nu ... is voor altijd!"Daarom verdiepen we ons in de bouwgeschiedenis. Daarom benaderen we elk monument en gebouw met respect en voorzichtheid. Daarom zit u voor elk nieuwbouw-, verbouw-, of renovatieproject gebeiteld bij BATSLEER.

Batsleer

Groendreef 36 -9880Aalter

Bij NV BATSLEER streven we ernaar om het bouwproces van gisteren en vandaag tot in het kleinste detail te begrijpen. Ontelbare restauraties van monumenten, kerken, appartementen en geklasseerde woningen onderbouwen onze vakkennis

Gipsconstruct

Knesselaarsestraat 18 -9880Aalter

We zijn gespecialiseerd in pleisterwerk, spuitplamuur, kalcstuc en het plaatsen en afwerken van gipswanden. Kortom voor al uw renovatie- en nieuwbouwwerken, één adres!

De Paepe Geert

Tieltsesteenweg 35 -9880Aalter

Voor al uw sanitaire installaties, 3 de generatie, jarenlange ervaring,zelfwerkend patroon, professionele aanpak met de beste materialen.Geert De Paepe is uw vakman voor alle werken aan uw sanitair

Wyckhuys Installatietechnieken

Durmelaan 1 -9880Aalter

Ronny Helsmoortel kan u van dienst zijn voor alle installaties en herstellingen van sanitaire - en verwarmingsinstallaties, airco- en ventilatiesystemen.Ook voor waterbehandeling kan u bij Ronny terecht.