U zocht op: renovatie kantoorgebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..

Isorevo

Arisdonk 66 -9950Waarschoot

Wij zijn een bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op totale renovatiewerken voor zowel privéwoningen, studentenkamers, kantoren en horecazaken.Ook voor nieuwbouw kan u bij ons terecht.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Rogebouw Bv

Vossestraat 50 -9890Gavere

Rogeco is op vandaag de specialist in afbraak – , grond – en betonwerken.Het zusterbedrijf Rogebouw is dan weer gespecialiseerd in zowel renovatieprojecten als in het bouwen van woningen, villa’s en appartementen. Samen vormen

Maes & Coucke

Tieltstraat 22 -8720Dentergem

Maes & Coucke zet zich sinds 2009 in om uw renovatiewerken tot een verzorgd einde te brengen. Als algemeen aannemingsbedrijf spitsen we ons toe op totaalprojecten in renovatie, om zo instapklare projecten te kunnen realiseren.

Batsleer Gevelrenovatie

Groendreef 36 -9880Aalter

Ons motto luidt: "Nu ... is voor altijd!"Daarom verdiepen we ons in de bouwgeschiedenis. Daarom benaderen we elk monument en gebouw met respect en voorzichtheid. Daarom zit u voor elk nieuwbouw-, verbouw-, of renovatieproject gebeiteld bij BATSLEER.

Leux

Oude Veldstraat 4 -9041Oostakker

Bwl Bouw - Bouwwerken

Spaans Hof 25 -9920Lievegem

BWL Bouw uit Lievegem staat voor topkwaliteit in alle bouwwerken. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller krijgt u van BWL Bouw uit Lievegem echt waar voor uw geld. Ruwbouw, renovatie rioleringswerken en klinkerwerken behoren a

Citynest

Kortrijksesteenweg 1004 -9000Gent

Het naar de hedendaagse verwachtingen instapklaar renoveren van stadswoningen met behoud van de sfeer en allure van weleer."

Renovatiewerken Luc Van Dun

Baron Arthur Verhaegenlaan 53 -9820Merelbeke

Dagmar Buysse

Oudebareelstraat 26 -9041Gent

Dagmar Buysse bvba - Sanitair - Verwarming - Badkamerrenovatie Welkom op onze site! - Dagmar Buysse bvba dagmar, Dagmar, Buysse, buysse, badkamerrenovatie, oostakker, Oostakker, Gent, sanitair, verwarming, loodgieter, br, dagmar buysse, Dagmar Buysse

Verdegem Bouw

Koning Leopoldstraat 84 -9920Lievegem

Verdegem Bouw - Lovendegem - promotie, renovatie, nieuwbouw, verhuur Verdegem Bouw / Grote Baan 18 - 9920 Lovendegem / promotie, renovatie, nieuwbouw, verhuur/

Hermes Renovatie

Dendermondsesteenweg 40 -9000Gent