U zocht op: renovatie kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..

Isorevo

Arisdonk 66 -9950Waarschoot

Wij zijn een bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op totale renovatiewerken voor zowel privéwoningen, studentenkamers, kantoren en horecazaken.Ook voor nieuwbouw kan u bij ons terecht.

Cruysweegs-halsberghe Architectenbureau

Gaverlandstraat 25 -9031Gent

CH-Architecten is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwing (residentieel - kantoren - publieke gebouwen - winkels - .).

Archion

Halve Dreef 11 -9080Zeveneken (lochristi)

Archion staat voor architecturaal ondernemen. Wij bieden u een aanspreekpunt van ontwerp tot uitvoering en doen zowel aanneming als coördinatie.

Van Heuverswijn Thomas

Leistraat 4 -9881Bellem

We zijn actief in particuliere huizen, projectmarkten zoals banken en schoolgebouwen alsook industriële gebouwen en kantoren

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Ultimi

A.l. Huxleystraat 2 -9881Aalter

Ultimi totaalprojecten heeft als missie om een totaaloplossing aan te bieden op het vlak van interieurontwerp, aanneming en uitvoering voor professionele en private gebouwen. Dit alles gedragen door een ambiteus, gedreven en gepassioneerd team ...