U zocht op: renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Ib-accover

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Bodima : Voor een 100% waterdichte oplossing. WATERDICHTING GEVELRENOVATIE GEVELBEPLEISTERING WATERDICHTE AFWERKING BETONREPARATIE BEHANDELING VAN MUREN HOME INFO BODIMA Na bijna 40 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdicht

Van Tendeloo Gustaf

Boutersemdreef 19 -2240Zandhoven

Van Tendeloo bvba van,tendeloo,bvba,van,tendeloo,zandhoven,ramen,hout,timmer,dak,timmerwerk,kast,tuinpoort,aluminium,ramen,belgië,belgium,belgique,proximedia,schrijnwerk,aluminiumraam,aluminiumdeur,Ramen ,deuren,Daktimmerwerken ,Kasten op maat ,Tuinp

Indoor Collection

Nijverheidsweg 32 -2240Zandhoven

Anyway Doors Deurenfabrikant België – Binnendeuren en andere binnendeur varianten zoals glasdeuren, dubbele volle deuren,binnenhuis design aluminium schuifdeuren alsook moderne deurgarnituren zoals deurknoppen,deurgrepen en deurklinken.

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.