U zocht op: renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eric Peeters & Câ°

Schotensteenweg 120 -2960Brecht

Algemene bouw van residentiële gebouwen.

Eric Peeters & C°

Schotensteenweg 120a -2960Brecht

Nieuwbouw en renovatie afgewerkt tot in de puntjes. Utiliteitsbouw en winkelinrichtingen.

Jos Lauryssen

D'hoef 3 -2960Brecht

Welkom bij Lauryssen. Door onze jarenlange ervaring en continu streven naar kwaliteit zijn wij uitgegroeid tot een referentie op de particuliere en professionele markt voor sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken.

Lauryssen Service

D´hoef 3 -2960Brecht

Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken. De laatste jaren hebben wij onze kennis over hernieuwbare energie verder uitgebreid en specialiseerden ons eveneens in badkamerrenovaties.

De Staerke Patrick

Welkomstraat 88 -2960Brecht

Wij zijn een firma gevestigd te Antwerpen en Brecht die alle algemene gevelwerken uitvoeren zoals het bekleden van gevels met cementpleisters, kalkpleisters, krabpleisters, sierpleisters, crepie en sierpleisters op isolatie.

Ronny Sterkens

Cambeenbos Laan C 24 -2960Brecht

Sanitaire installaties, Centrale verwarming, Complete badkamer renovatie Condensatie ketelsoverig loodgieterswerk

Lauryssen Service

D´hoef 3 -2960Brecht

Welkom bij Lauryssen. Door onze jarenlange ervaring en continu streven naar kwaliteit zijn wij uitgegroeid tot een referentie op de particuliere en professionele markt voor sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken.

Bouwbedrijf Van Gastel

Smederijstraat 6 -2960Brecht

Wij zijn een familiaal bouwbedrijf met 20 personeelsleden, dat al vier generaties lang actief is in alle segmenten van de bouwsector. We leiden daarbij zowel kleine herstellingen of renovaties als grote nieuwbouwprojecten in goede banen.

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren

Bevrijdingsstraat 54 -2960Brecht

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren voert allerhande werken uit in en rondom uw huis, en dit tegen een aantrekkelijk tarief. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote verbouwingen aan woningen of appartementen.

Lift Service

Brasschaatbaan 13 -2960Brecht

Lift service is een bedrijf uit Brasschaat gespecialiseerd in het moderniseren restaureren en herstellen van liften. Wij zorgen er ook voor dat je lift aangepast wordt aanhet nieuwe KB, of steken je liftkooi in een nieuw kleedje.

Deurne´s Tegelhuis

Van De Reydtlaan 8 -2960Brecht

Deurne's tegelhuis home gevelwerken, renovatiewerken, vloeren, ramen, voegen van vloeren en gevels

Irc Daktechniek

Lessiusstraat 90 -2960Brecht

IRC Daktechniek is een Belgische firma met meer dan 38 jaar ervaring op het gebied van daken. Bij nieuwbouw, maar ook bij onderhoud, reparatie en renovatie. De kracht van ons bedrijf is kwaliteit, als absolute voorwaarde bij al onze activiteiten.

Cbo Elektro

Pierrelaan 34 -2960Brecht

Onze oorspronkelijke activiteiten waren elektriciteitswerken in nieuwbouw, renovaties en bedrijfsgebouwen.Maar door de jaren heen heeft onze vakkennis zich uitgebreid naar andere takken van onze industrie zoals: domotica, verlichting,...

Sv Technics

Hoogstraatsebaan 67b -2960Brecht

SV Technics bvba uw installateur voor: sanitair - verwarming - zonneboiler - warmtepompventilatie - onderhoud - herstelling na verkoop.Wij zijn gespecialiseerd in warmtepomptechnieken voor nieuwbouw en renovatie.

Eligans

De Renlaan 45 -2960Brecht

De Leeuwerk

Grensstraat 5 -2960Brecht

Gebroeders Jochems NV Home Chape Beton Foto's Prijsofferte Jochems chapewerken N.V. is een familiebedrijf opgericht door Alfons en Jan Sr. Jochems in 1963. Van oorsprong was Jochems chapewerken N.V. een chapebedrijf. Eind de jaren '60 is men zich ook

Laswerken Tom Van Bogaert

Smederijstraat 12 -2960Brecht

U kan bij ons terecht voor AL uw Laswerken. Wij staan garant voor echt vakmanschap ! Hekwerk - Schuifpoorten - Balustrades - Leuningen Aanpassingswerken Herstellen en herspuiten van uw bestaand hekwerk Als ervaren la

Bouwatelier

Poppelaerstraat 2 -2960Brecht

bouwatelier bvba is een bouwbedrijf te Brecht met specialisatie in lage-energiewoningen en sleutel op de deur woningen. zowel lage-energie als de huidige norm ...

Garden-construct

Kleine Kasteeltjesweg 7 -2960Brecht

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het leveren enof plaatsen van tuinhuizen, blokhutten, carports en speeltuinen. Montage in eigen beheer of door de klant zelf. Extra kortingen voor zelfplaatsers. Expo op afspraak te bezoeken

Guy Verheyen

Kraaienhorst 1 -2960Brecht

Guy Verheyen Interieur is gespecialiseerd in innovatieve, creatieve en kwalitatieve interieuroplossingen voor architecten, binnenhuisarchitecten, bouwfirma’s en particulieren.

V&g Peeters

Bevrijdingsstraat 16 -2960Brecht

Domaco

Kloosterakker 4 -2960Brecht

Bij Gebr. Doms kan u terecht voor alle mogelijke computergestuurde, en dus uiterst precieze metaalbewerkingen, CAD/CAM, volgens eigen plan of nog te maken nieuw ontwerp .