U zocht op: renovaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Keteleer

Tweemontstraat 66-70 -2100Antwerpen

Theuns Kris

De Borrekensstraat 107 -2100Deurne

Wij plaatsen nieuw sanitair, nieuwe tegels en vervangen al het leidingwerk en elektriciteit. Indien gewenst voeren wij ook de nodige metselwerken uit en plaatsen wij een verlaagd plafond. Badkamerrenovatie, loodgieterij en rioleringswerken.

Dgv Solutions

Boterlaarbaan 108 -2100Deurne (antwerpen)

Bij DGV Solutions kan u terecht voor zowel nieuwbouw als herstelling van uw dak of goot alsook totaalrenovaties. Wij hebben steeds de juiste oplossing voor alle soorten daken: pannendaken, hellende daken, platte daken,…

Platteau & Partners

Leeuwlantstraat 137 -2100Antwerpen

Specialist metalen bekledingen. Wij zijn geen klassieke dakwerkers en werken uitsluitend met metaal en kiezen daar bewust voor. Het laat ons immers toe te specialiseren en te investeren in machines en opleidingen voor ons personeel.

D & P Housing

Boekenberglei 189 -2100Deurne (antwerpen)

Heb je renovatieplannen ? Dan kun je deze best in handen geven van een gespecialiseerde firma met visie en ervaring. Zo ben je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

A.s.m.s.

Ter Heydelaan 7 -2100Antwerpen

ASMS werkt zowel de grote als kleine projecten voor u uit. Grote referentielijst door 20 jaar vakmanschap.

Dakette

Jozef Libertstraat 22 -2100Antwerpen

Dakette uit Deurne, Antwerpen is de renovatiespecialist en aannemer voor al uw dakwerken, zoals platte daken en hellende daken.

Spark Technics

Dassastraat 94 -2100Deurne (antwerpen)

Voor alle diensten electriciteit privé en industrie kan Spark Technics u aangepaste electra-oplossingen bieden. Reken op een vakbekwame elektrieker met ervaring in: hoogspanning electriciteitswerken, hoogspannings en laagspanningscabines, enz

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Deurne

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, onze specialiteit is alle binnen en buitenpleisterwerken voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Kwaliteit, snelle service en correcte opvolging zijn onze troeven.

Gvt Daksystemen

Nieuwe Donk 44 -2100Antwerpen

Met meer dan 15 jaar ervaring, beantwoorden we al uw vragen over dakbedekkingen en gevelrenovaties. En leveren we altijd het beste werk af.

Pablo En Zonen Bvba

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Deurne (antwerpen)

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, onze specialiteit is alle binnen en buitenpleisterwerken voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Kwaliteit, snelle service en correcte opvolging zijn onze troeven.

Architectenbureau Vorm 3

Bosschaert De Bouwellei 41 -2100Antwerpen

VORM 3 is een architectenbureau dat zich op gebied van renovatie of nieuwbouw specifiek richt naar ontwerpen in drie branches de particuliere bouwer of verbouwer, de KMO en de sociale woningbouwmaatschappijen.

Finamax

Fredegandus Van Rielstraat 21 -2100Antwerpen

Wij bieden u oplossingen aan van standaard woonleningen voor uw aankoop, renovatie en/of nieuwbouw tot leningen met inbegrip van alle kosten, centralisatieleningen en leningen voor aankoop in het buitenland.

Black Market Earth

Herentalsebaan 123 -2100Deurne (antwerpen)

Black Market Antiques Antwerpen Deurne ruim assortiment vintage antiek design en Oosterse decoratie. Interieurwinkel gespecialiseerd in Japan, wabisabi inspiratie

L.t.b. Liften Dienst Na Verkoop

De Borrekensstraat 12 -2100Deurne (antwerpen)

Wie of wat is LTB dienst na verkoopOver LTBWordt geleid door dhr. L.Van Gansen.is sinds 01-01-1992 een voorbeeld van excellente service op gebied van onderhoud, depannages, renovatie en modernisatie van bestaande liften en dit

Climatech

Paulus Beyestraat 39 -2100Deurne

Climatech bvba biedt totaaloplossingen voor het installeren van verwarmingsinstallaties.

Sypa

Belcrownlaan 18a -2100Antwerpen

Nivo Install

Van Den Hautelei 124 -2100Antwerpen

Nivo Install levert al jaren op professionele wijze sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties en dakdichtingen in combinatie met geselecteerde kwalitatieve producten in een concurrentiële prijs/kwaliteit verhouding.

Abc - Plan Id

Lundenstraat +37 -2100Antwerpen

Bedrijfsadviseurs audit adviesbureaus bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer management adviesbureaus management consultants organisatie adviesbureaus

Sebo

Middelmolenlaan 88 -2100Antwerpen

M.p. Goldbouw

Dascottelei 26 -2100Antwerpen