U zocht op: repareren machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Veco Machines

Industrieterrein Kanaal-noord 3207 -3960Bree

U wilt niets anders dan topkwaliteit en snelle service in combinatie met goed advies? Dan bent u bij Veco Machines op de juiste plaats!We hebben ons gespecialiseerd in machines voor tuin en park. We bieden u ook een uitstekende service met onze ...

Martens Traktor

Kipdorpstraat 52 -3960Bree

Van handgemaakte dorsmachines in de jaren 1800 tot een bloeiende onderneming met een ruim aanbod aan landbouw- en industriemachines.

Vd Montage

Industrieterrein Kanaal-noord 1443 -3960Bree

VD Montage is een nieuw bedrijf dat zich toelegt op het plaatsen van prefab beton elementen in zijn ruime betekenis.

Elro Trucks Belgium

Industrieterrein Kanaal-noord 1636 -3960Bree

Elro Trucks Belgium nv is gespecialiseerd in de aan– en verkoop van tweedehands trekkers, vrachtwagens, opleggers, bestelwagens en machines.

Smeets & Zonen

Industrieterrein Kanaal-noord 1157 -3960Bree

Onze onderneming is gespecialiseerd in deinvoer & uitvoer van vrachtwagens, wagens,machines, transporteurs en aanhangwagensmet ruim 30 jaar ervaring enRuim 500 voertuigen

Dutch Mushroom Engineering

Berkenbroekstraat 4 -3960Bree

Kweken en beheren van champignons. Dutch Mushroom Equipment is verantwoordelijk voor de aankoop, revisie en verkoop van tweedehands machines en uitrusting voor de champignonteelt

Mobital

Rode Kruislaan 54 -3960Bree

Autoglass Center

Kipdorpstraat 48 -3960Bree

Welkom bij AutoGLASS Center, Dé specialisten in reparatie van autoruitschade. Een ster in uw autoruit? of erger nog: een barst? Wij repareren of vervangen uw autoruit zodanig dat van de schade niets meer te zien is!

Hertogs Engineering

Industrieterrein Kanaal-noord 1306 -3960Bree

Hertogs Engineering herstelt, onderhoudt en verkoopt elektromotoren, motorreductoren, pompen en toebehoren voor kleine en grote ondernemingen. Maar ook particulieren zijn welkom.

Meditechniek

Wolstraat 25a -3960Bree

Meditechniek sterk in service voor: badsystemen, douche systemen, patiëntenliften, transfestsystemen, stoelliften, enz. Wij doen ook aan het aanpassen van woningen. Dit om het leven thuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Kathagen

Toekomststraat 4 -3960Bree

Uw partner voor alle oplossingen voor cleaning, heating, perslucht en minitransport. Oplossingen d.m.v. advies, kwalitatieve producten en hoogstaande service. Zowel standaard oplossingen als oplossingen op maat.

Sgrs Elektro

Vrijheidslaan 63 -3960Bree

Bij SGRS Elektro staat een ervaren team klaar om uw woning of bedrijf te voorzien van elektriciteit, parlofonie of videofonie, verlichting, domotica en brandbeveiliging.

Cribadruk

Opitterpoort 46 -3960Bree

Verkopen en bedrukken van promotiekledij