U zocht op: repareren pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Bavago

Dikberd 34 -2200Herentals

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit : Nieuwbouw en herstellen van alle soorten cilinders, Flexibels en koppelingen , plaatsen van hydraulische leidingen . Ontwerpen en bouwen alsook herstellen van groepen.

Oasis

Groenstraat(ndw) 13 -2200Herentals

We zijn een familiaal bedrijf en erkend installateur centrale verwarming, vloerverwarming, hernieuwbare energie en airconditioning.

Heating Control

Wochterberg(hrt) 47 -2200Herentals

Op het gebied van centrale verwarming installatie is er veel mogelijk. Heating Control biedt U een brede waaier aan en geeft raad doorheen het ganse project.

European Machine Delivery & Service

Wolfstee(hrt) 7 -2200Herentals

EMDS – European Machine Delivery & Service, installatie van betoncentrales, mengmachines en recyclagemachines. Service, onderhoud, en montage. Officieel Dealer voor Arcen. Specialisatie in mobiele, compacte betoncentrales.

Flexible Automation Innovative Solutions

Vennen(hrt) 15 -2200Herentals

F.A.I.S. nv Automatisatie is een specialist op het vlak van automatisatie. Op zoek naar een betrouwbare partner? Dan heeft u die nu gevonden: F.A.I.S. nv automatisering. F.A.I.S Automatisatie - Automation