U zocht op: repareren pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Q-clean

Kontichsesteenweg 63 -2630Aartselaar

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Radiatoren Peeters - Van Tongel

Belcrownlaan 24 -2100Deurne

Door inzet en inspiratie werd door J. Van Tongel in 1949 dit bedrijf gestart. Zijn doelstelling was een reparatiewerkplaats op te bouwen voor radiatoren en toelaatbare toepassingen te herstellen en later te vernieuwen

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Motrac Handling & Cleaning

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Motrac is expert in Logistieke transport en vloerreinigingsoplossingen. Voor al uw heftrucks, vloerreinigingsmachines en laatste innovaties"MotracLinde Heftruck en magazijnoplossingen. MotracTennant vloeronderhoudsoplossingen .

Koen Vervliet

Sint-amandsesteenweg(bor) 145 -2880Bornem

Koen Vervliet BV is een allround bedrijf dat ernaar streeft op maat gemaakte oplossingen te voorzien voor al uw sanitaire en centrale verwarmingsinstallaties.