U zocht op: restauratie gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dufam

Vliegtuiglaan 5 -9000Gent

Dufam, een handelsnaam met heel wat specifieke activiteiten, een bedrijf die zich vooral focust op manuele ontmanteling van gebouwen en totale afbraakwerken zoals, appartementen, loodsen, woningen en industriële gebouwen.

Anno Architecten

Forelstraat 55 -9000Gent

aNNo architecten is gespecialiseerd in restauratie- en renovatie van monumenten, historische gebouwen en ensembles, beschermd of opgenomen in de inventaris van het waardevol erfgoed.

Kdb Intérieur

Henegouwenstraat 95 -9000Gent

KDB Interieur is een partner voor particulieren en zelfstandigen. Particulieren kunnen de nood hebben om door hun leefruimtes een frisse wind te blazen. Zelfstandigen doen er baat bij door hun commerciële ruimte eens volledig op te frissen

De Muur

Krevelstraat 18 -9000Gent

Foto Atelier De Rammelaere

Olifantstraat 18 -9000Gent

Foto-Atelier De Rammelaere is uw professionele partner in digitale fotografie voor industriële reportages, architecturale sfeeropnames en productfotografie op locatie in binnen- en buitenland en in eigen studio.

Herbo - Werken

Gestichtstraat 45 -9000Gent

Welkom bij Herbo Werken en Renofront Start/Contact herbo-werken, herbo werken, herbo, daken, dakrenovatie, Twintile, Alcotile, Polytuil, gevelrenovatie, nieuwbouw, renovatie, overzetdaken, metalen dakwerken, metalen dakpannen

Zo.houtconcepten

Driemasterstraat 56 -9000Gent

Zo Houtconcepten voor de meest uiteenlopende houtconstructies.