U zocht op: revisie installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Nima Service

Stationsstraat 79 -1840Londerzeel

De Wachter - Lauwers

Nieuwe Kouterstraat(bor) 4 -2880Bornem

Ondernemingen Mampaey

Nielsestraat 139 -2850Boom

Verkoop graven en plaatsing van polyestertanks Ondernemingen Mampaey Verkoop graven en plaatsing van polyestertanks Ondernemingen Mampaey Verkoop graven en plaatsing van polyestertanks Ondernemingen Mampaey

Sanivip

Nieuwenrodestraat 34 -1861Meise

Forceville

Colonel Silvertopstraat 19-23 -2850Boom

Forceville te Boom, Rupelstreek, is allang geen kolenhandelaar meer. Een bedrijf dat ooit in 1910 zo is begonnen, is nu gespecialiseerd in de installatie van verwarmingsinstallaties en het onderhoud ervan (ook zeldzame verwarmingsketels).

Fima Airtechnic

Hoogveld 46 -9200Dendermonde

We zijn gespecialiseerd in Industriële Centrifugaal, Radiaal, Axiaal en Atex Ventilatoren op maat. Wij bieden onze klanten een full service van voorstudie tot nazorg met onze jarenlange ervaring in Industriële Ventilatoren wereldwijd.